- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами ако му стане пениса
Утре гаджето ми ще бъде в нас и се разбрахме да гледаме филм. Обаче ме е старх от нещо да не вземе да му стане. Аз съм на 15 почти, а той на 16 почти. Само, че аз съм девствена, а той не. Знае, че е рано за секс и не смятам да правя, но докато се натискаме, ако му стане какво правим, че на него май лесно му.Не казвайте да не се, защото все ще се мляскаме нещо.
Аз ще умра от срам, както и той. Днеска си говорихме такива малко мърсотийки и той кача, че ще умре от срам, ако стане. Няма да спим заедно, какво да направя, ако стане. Освен да изчам да спадне или да се правя на невидяла.
И него ще го хване срам, а не започвайте с: Ами просто правете секс, защото не съм готова.
Дайте друг съвет. Мерсии.
![]()
![]()
![]()
![]()
И като му стане кво?
ОЛЕЛЕ МАЙКО края на света.
Ако му стане не си длъжна да правиш нещо. Не виждам къде са срама и страха в тая ситуация...![]()
Ми ако се разхождаш по бельо около него или се търкаш и му се натискаш постоянно ще е страшно ако НЕ му стане... Ми като стане, винаги можеш да му помогнеш, я с ръка, я с уста![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ами като стане, ще ви стане смешно, ще се посмеете малко докато му спадне и го почваш пак с целувките![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Една безотказна техника: Виждаш ли, че му става удряш го в слабините, колкото сила имаш и...ще ти става друг път, а, а?!?!?!![]()
Съжалявам, но не можах да се сдържа.
а сякаш ти няма да се подмокриш в гащите ако се възбудиш пт повечето прегръдки целувки и т.н. ...... брех брех.... като не искаш няма да правиш секс ... ама како срамно има в това да се възбудишслед няколко години ще се оправиш не се безкопокой
Ако всеки път когато съм карала момче да се надърви бях правила секс ехе .....
Няма нищо лошо в това да му стане, като знаете къде е границата и не я прекрачвате, т.е не стигате до секс ядове няма.
изваждаш му го и започваш да му натискаш главата надолу за да си направи фелацио сам
Stand Your Ground
^Да, добра идея. Набутай му го наобратно най-добре...
Че моя е ставал на публично място само от това, че момиче се облегна на мене. Иначе ако толко те притеснява, покажи си циците и сигурно сам ще спадне от "голямата" изненада.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ми много си тъпа като за начало.
2ро,ако не искаш да се случват такива неща тогава не го предразполагай с такива ситуации.
Да отидем в тях сами да гледаме филм,да се натискаме,да ми стане,да ми се прави секс и да се стискам,ДА БЕ ДА!
Can It All Be So Simple ?
Anonimen05
Само аз ли забелязвам ,че е от мъжки род ?
Или всичко или нищо .
^
Първоначално написано от Anonimen05
фейк..
С ква цел са удебелени думичките?Първоначално написано от ccdesigns
Ако не мислиш да спиш с него, не го дразни. А ако все пак му стане, прави се на неразбрала или се хилете заедно (в зависимост от случая), макар че лично аз не виждам нищо смешно.
В това няма нищо срамно,напротив. Ако се случи можеш само да се радваш,че всичко му е наред и те харесва. Приеми го като един вид комплимент. Ако бях в твоята ситуация и на него не му стане по-скоро бих се притеснила..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Понеже момичето над другият коментар явно имаше съмнения, че авторът е мъж.Първоначално написано от PinkPan7her
Боже, и кво като му стане... Тва не значи, че задължително трябва да правите секс.![]()
е поне една ръчна няма ли да му врътнеш?![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Като не искаш секс-не правите секс. Игнорираш надървеното и толкоз.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
наистина поне една ръчна или незнам свирка??? То на мен ми се струва по ненормално ако се мляскате здраво и той не се надърви ... А и какво му пречи да си седи надървен докато се целувате ??Първоначално написано от straus
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И кво като му стане??????????На мене ми става по 15 пъти на ден в даскало и иглаждам се едно имам тръба в крачола,ама кво ми пука.То си е нормално.Една свирка поне не може ли да му направиш??????
![]()
![]()
Първоначално написано от stelkastel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]
E то ти като го каниш у вас да гледате филм и ако сте само то си е леко намек какво искаташ да правите. Пък и според мен ще убидиш много момчвто.Ако смяташ да го игнорираш направо не го кани.
БХ ми е