Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
Цитирай Първоначално написано от loliness
Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
Щом лекарите не могат да му помогнат,как очакваш тук да ти кажем?

И казваш,че обичаш приятеля си,а съвсем умишлено отиваш в квартирата на това момче с чиста съвест? ...

Да обичам приятеля си и още съм си с него и ще бъда с него.Просто това беше моментно изживяване.Привързах се към този човек,работихме заедо,по цял ден сме заедно и така се случи.Просто имах желание да бъда с него.После осъзнах,че този човек не е за мен и това ще си останат едни приятни спомени,колкото хубави ,толкова и лоши...
Не ти го казвам с лоши намерения,просто се поставям на твое място.Щом този човек те е привлякъл,искало ти се е да направиш нещо с него,привързала си се.. значи ти липсва нещо във връзката и според мен е нормално след 2 години човек да започне да обръща внимание и на други вече..

А това момче казал ли ти е каква му е диагнозата? Прекалено е млад,наистина.. никой човек не заслужава това

Ами по-скоро ми е липсвало малко разнообразие може би и ново изживяване....но до сега не ми се беше случвало,но не съжалявам за нищо.Ами каза само че има някакво нарушение на полулунните клапи на сърцето....,което не можело да се оперира,но трябва да разуча въпроса,защото не мога да го повярвам,някак си не се връзва за млад човек,като имаш предвид че толкова по-възрастни страдат от болно сърце и живеят....