- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- } СУТИЕН - проблемче :::::::::::: ------ @@@,,,,,.......
аз си признах ,гардите наистина са много хубави, не са огромни не са и малки съвсем нормални и с много хубава форма. нормално е момичетата с по малки сега да завидят и да започнат да хапят. българина е такъвПървоначално написано от buzzzz
Значи само, защото на някой не му се ще да има материали неподходящи за аудиторията на сайта с неясен произход и е от български произход завижда? Яка семитска логика.Първоначално написано от rabbito
http://prikachi.com/images/880/3868880I.jpgПървоначално написано от LambOfGod
![]()
наистина има6 прекрасни гърди!Първоначално написано от marishka
![]()
![]()
Срам ме е от това, че пишем в един форум и дишаме един въздух..Срам ме е, че сме и от един пол. Ако пра-дядо ми беше жив щеше да се самоубие заради теб.Първоначално написано от marishka
супер са ти мила да не ти пука винаги ще ти завиждат особено тук понеже на повечето са им малки и избиват комплексиПървоначално написано от marishka
за сутиенчетата не се прит. ше намери6 както си намерила досега,
п.п. не забравяй че са ти страхотни!
Здравей миличка, успях да видя снимката ти за съвсем малко, понеже сега видях, че си я изтрила, но наистина смея да твърдя, че имаш прекрасни гърди, за които много момичета биха убили (както се беше изразил някой по - назад в темата).
Не обръщай внимание на злобата по твой адрес, важното е да знаеш коя си и да виждаш какви неща притежаваш, а когато хората злобеят по твой адрес - има защо, лошото е ако никой не ти обръща внимание.
Относно проблема ти бих искала да ти помогна. Има магазини с по - голяма номерация, в ивет.бг онлайн магазин, там има 75 Д и съм сигурна, че ще е твоят размер! Бельото е малко по - скъпичко, но пък има номерации. Успех!
mom4e sam
Е, аз пък не убивам за такива гърди. И ся ко прайм?![]()
Queen of the Damned
Аз пък не виждам снимката .. мии, просто спамимПървоначално написано от BonnieandClyde666
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ми, то и аз не я виждам, ама си мисля, че ТАЯ ако роди, ''златните'' и цици ше увиснат до коленете.![]()
Queen of the Damned
^Недей, че после няма да моеШ да мигнеш!
Queen of the Damned
Тези гърди няма как да увиснат, понеже не са от онзи тип, до колкото видях са по - плоски и обемни, такива гърди никога не увисват.Увисват по тесните и изпъкналите напред.
И стига с тази злоба, появи се една яка мацка и айде всички юруж да злобеем, няма смиъсл...
mom4e sam
мацката мож да пусне оше снимки наистина гърдите са красиви плс
гардите ти са уникални видях и двете снимки! виж какво направи сумати мацки изпозеленяха от завист но наистина не си ги качай повече една дама не прави така. просто им се радвай сама ти и човека до теб ако има такъв.
alalallala
Това за обиколката го написах за авторката, а това с иторията го написах, щото мислех, че и казваш иронично, че си намираш перфектните размериПървоначално написано от mimsitu
Не съм видяла снимката, ама не мисля и че искам да имам такова нещо
Що трябва да завиждаме? Всички ли трябва да харесват големи (огромни) цици
Щото аз не съм от тях
![]()
edit
by cucko0
Ето ги циците й.
Явно само BonnieandClyde666 знае елементарните правила, които се спазват а.к.а. да не пускаш снимки на собствените си гениталии и полови белези. Толкова ли е сложно? Лол.
Авторката избра много интересена тактика да ни покаже, че се гордее с циците си, ми хубаво имайте си едни цици и се гордейте с тях, като нямате други качества.
Браво! Мислех аз да им го кажа, но ти ме изпревари.Първоначално написано от malka_sladkka
![]()
Queen of the Damned
^ Наистина са й хубави гърдите и си признавам .. и аз искам такива, ноо за мен е отредено друго . Сега няма нито да позеленея, нито да обиждам авторката.
По темата: Спокойно, "Който търси намира", а до шивача, мисля, че може да ти стесни обиколката![]()
Еее един човек да мисли като менПървоначално написано от BonnieandClyde666
Сега видях снимката... и тва, ако са големи цици аз съм трамвай
![]()
![]()
Като облека сутиен и моите изглеждат толкова големи
![]()
Еми в никакъв случай не са малкиПървоначално написано от malka_sladkka
и забележи, че няма подплънки
![]()
Само за протокола - с тези гърди и килограми сигурно е нисичка (имам много познати със същото телосложение), ако трябваше да избирам между височина и цици, винаги бих си предпочела височината.![]()
Ами... не съм ниска, 1'69 съм висока
Моля бъди така коректна и изтрий снимката, защото нямаш това право без мое разрешениеняма нужда от злоба, като са малкио и грозни какво ги коментирате, просто исках съвет за сутиен....
Ама не са и големиПървоначално написано от millmii
Изобщо не изглеждат Д
![]()
Как си знаех, че при този коментар ще цъфнеш... А снимката вече си я публикувала доброволно и след публикуването й в интернет губиш правата върху нея, вече сайтът я притежава, както и аз и всеки сайт в който я публикувам. Ще си вземеш поука да не си качваш голи снимки вече в интернет, а до тогава аз и останалата част от форума, които сме я запазили ще я използваме както ни скимне. Един модератор в раздел 'Кофа' я видя и не ми направи забелжка за разпространяването й.Първоначално написано от marishka
А ти не търсиш съвет за сутиен, дори не видях да споменаваш от кой град си та да ти препоръчат магазин, ясно е че търсиш внимание - е намери си. Да беше мирно седяло не би чудо видяло.