.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Сменяне на IP адрес

Здравейте, имам проблем с ИП адреса. Искам да си го сменя поради това, че съм прихванал някакво ИП на хакер .. Гледах клиипове, всичко правих, но нищо не става можели да ми кажете как да си го сменя ?

Отиваш На мрежови настройки -> свойства ->IPv4 - > Пишеш каквото желаеш. Това е за XP.

Имай превид, че смянта най-вероятно ще ти прекъсне нета. Да не говорим, че няма как да си прихванал ИП-то на хакер..

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Проблема е че играя GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER и съм гепил на някакъв флоодер ипто и не мога да играя в желания сървар за това искам да го сменя ..

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ако си на
    Модем- ресни си модема !
    Статично IP - говори с доставчика си !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на naksdy
    Смяната на IP-то става в зависимост от доставчика. Аз примерно каквито и настройки да задавам, все не мога да го сменя. Просто съм нещо като мързеливо динамична 2 години съм на този доставчик и съм го сменила само 3 пъти и то само когато той е на кеф
    Женско съм! Пикая клекнала...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Няма да взимам отношение тука да не подклаждам спорове, но има и друг начин

Ще ми го кажеш ли ако не искате скандали на ЛС ако ми стане много ще съм ти благодарен

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Ще ми го кажеш ли ако не искате скандали на ЛС ако ми стане много ще съм ти благодарен
    С програма...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

А тя е ?

Моля ви дайте ми някаква програма на рутера/модема които използвам има 3 кабела към него и са вградени в компютъра, моля ви дайте ми тази програма искам да се отърва защото и ми спира нета заради тези работи моля ви

Град
    Варна
    Моля ви дайте ми някаква програма на рутера/модема които използвам има 3 кабела към него и са вградени в компютъра, моля ви дайте ми тази програма искам да се отърва защото и ми спира нета заради тези работи моля ви
    рестартирай си тъпия модем !

Нищо не стана!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нито те разбирам, нито ти спира нета, от това , че си " прихванал ай пи на хакер" .
    Явно е статично.
    Говори с провайдъра да ти го смени, измисли някаква основателна причина .
    Но може и да не е това проблема, и ако може да го опишеш по-разбираемо, няма да е зле.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Обади cе на интернет доcтвчика ти. Те ще ти решат проблема.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си