- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става ако си девствен и не си правил секс
Здравейте,
Бихте ли ми обяснили разликата между момче което е правило секс и такова което не е.
Много е относително, но в общи линии е така: едното е нахакано, другото-не; едното знае как да се хареса на момиче и какво да каже, другото-не; едното е стеснително в компанията на момичето, което харесва и се чувства неудобно като се заговори за секс, другото-не и т.н.
Пак казвам много е относително и горе споменатото важи повече за пубертетите отколкото за вече опитните.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
това исках да чуя. Вече ми е ясно що годе.Първоначално написано от ledenakrasota
а ако едно момче говори постоянно за секс, то правило ли е според теб?
Първоначално написано от linuxman2
Ако си правил секс ще разбереш, защото ще си бил и от двете страни. Има страшни простаци, които само говорят за вагини и такива простотии. Те са повърхностни и са го правили. Има и такива, които са свестни момчета и няма да обсъждат такива простотии пред всеки.
Има и все още неправили, които освен за секс, за друго не говорят. Нещата са много общо казани и винаги има горяма разнообразие.
Това не са правила, а някакви типажи, които преобладават и се наблюдават. Но неща като правила и подобни глупости не съществуват. Освободи се от такива работи. Това са просто течения, на които робуват много хора.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
това исках да разбера
а вярно ли е че тези дето не са привили са как да кажа още деца или се държат някак си детински, по млади изглеждат.
а тези дето са привили при тях започва истинското преживяване на възрастта.
питам просто.
Нищо повече не мога да кажа по темата!!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Първоначално написано от linuxman2
За това вече няма възраст.Зрял ли си в мисленето си, можеш да бъдеш и на 13 и на 20. Някои хора и на 30 са си бебета, но това не означава, че са девствени.
Да изглеждаш по-млад си е индивидуално и се дължи на спорт, хранене, ген.
Сексът е като пишкането. Просто нужда, естествен нагон и няма нищо странно в това, особено когато си в пубертета, защото тогава в теб бошуват хормоните.![]()
А човек дето е на 50 години и никога не е правил секс, как се нарича това?Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
Като ги доживееш ще ни кажеш.![]()
Приятел, що не вземеш да си попълниш времето като прочетеш една книжка? Или научиш нещо? Ясно е, че имаш прекалено свободно време, вложи го в нещо положително! Въпросите са ти като от 5-6 годишно детенце "мамо от къде идват бебетата". Има толкова много теми за секса и за хората правещи и не правещи. Четенето не убива, за разлика от глупостта!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Аз не мисля, че първия път те променя някак. Най-много при момчетата да вдига малко егото. И то не при всички.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много е просто,разликата е,че едното е правило секс,а другото не е.Първоначално написано от linuxman2
Споко и не мен не ми са е отворил парашута по не се тревожа. Се некога ще стане
Първоначално написано от GregoryHouse
Виж, не можеш да си 100% сигурен дали едно момче е правило секс, съдейки по поведението му.
Има такива, за които никога не би предположил, че са го правили.
Има такива, за които си супер сигурен, че са го правили, щото са имали милиони гаджета, но не са.
Няма зависимост между говоренето за секс и правенето на секс![]()
Какво става ако си девствен и не си правил секс?
ЕМИ ПРОСТО СИ ДЕВСТВЕН И НЕ СИ ПРАВИЛ СЕКС
Баси тъпия въпрос
lalala
сигурно умираш![]()
Не съм човекът,който трябва да бъде в твоя личен чат!!!
Аз съм една ИЛЮЗИЯ...Не съм от тук,просто минавам...не търся никой,
не очаквам нищо...за малко съм...не,не можеш да тръгнеш с мен...
пътят е дълъг,пътят е стръмен...идвам рано сутрин и си отивам
преди залез слънце...аз просто минавам...
те тея дето са правили не умират...Първоначално написано от glorzi
![]()
![]()
блъскай чекии, мани го тоя секс
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен не сексът е това, което внася промяната в живота на едно момче. Е, може леко да се нахака, след като го е направил, да може да говори спокойно за това пред приятели и т.н., но това са прекалено елементарни неща, че да кажеш "Има разлика". Моят приятел изобщо не се промени след като го направихме.
Каква разлика търсиш не разбирам?![]()
Единия е правил секс, а другия не .. какво сложно има за разбиране?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3