- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за обем
От кой продукт за обем сте най-доволни...Всеки ден по телевизията ни заливат с реклами на всевъзможни продукти ,които нямат нищо общо като ефект с това ,което рекламират...Споделете вие продукти ,които реално имат ефект Защото косата ми е много права и ако аз не и придам обем ми седи като залепена за главата....Говоря за шампоани и маски или нещо такова , а не за метод за правене на обем (вафлички,топиране)![]()
На мен нищо не ми действаНе виждам друго спасение освен правенето на обем с топиране и пресите .. можеш да пробваш да пръскаш в корените лак за коса, но това пак не е много полезно за косата, но все пак е маалко по- добре.
ПС : Наскоро четох някъде, че лимона действал като лак за коса.. така че ако наистина е така, това може да е решение.. Е, не помогнах много но все пак е нещо![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
е не говоря за някакъв Феноменален обем...но просто косата да не е толкова зализана..
Изсуши косата си ( като си с главата надолу) с сешоара, (има ефект) и прокарай пръсти през нея за да я разрошиш съвсем леко.
Напръскай цялата си коса със спрей за корени ( Като този долу на AVON, в момента е 7.90лв)
Той съдържа по-малко вода от обикновените спрейове и не сплесква косата. Ако ти се наелектризирва не използвай лак за коса за да я пригладиш, защото от него на другия ден ще ти е спрескана и ще трябва отново да се къпеш.
![]()
И аз търся нещо такова.Ако някой знае да помага![]()
МОМИЧЕ!
http://prikachi.com/images/298/3870298Q.jpg тази пудра е супер,купува се от фр. салон за 20 и няколко лв.![]()
![]()
![]()
а за какво точно се използваПървоначално написано от strawberry88
![]()
аз си провя плитки .. ии ги държа около 3 часа .. мокря си косата , отделям си най-горните кичури , че да не се виждат плитките .. и се сплитам на 2 плитки отстрани .. после ако обема е станал прекалено голям изправям някои кичури с пресата .. иначе преди си го правех със сешоар .. като си мокрех косата отстрани , навеждах се и си я суших така ..Първоначално написано от millmii
![]()
ухх .. сега виждам,че не съм се изразила правилноПървоначално написано от strawberry88
Идеята ми беше как така някаква пудра ще ти направи по - обемна косата.. какво всъщност върши тя
![]()
Ами поръсва се в корените и с пръсти се оформя косата и застава такаПървоначално написано от millmii
аз съм гледала във фризиорския салон как правят и други хора с нея и действа.
![]()
![]()
аз съм много доволна от продуктите за обем на нивея, но по принцип косата ми е гъста и дълга. понякога я сплитам, връзвам или слагам меки ролки. избягвам да използвам каквато и да е маша - все пак много изсушава и уврежда
Тупирай леко, вафлички, пяна за коса.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пропусна да прочетешПървоначално написано от ledenakrasota
Иначе аз съм доволна от спрея на Нивеа.Първоначално написано от mey_si
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
някой знае ли нещо за пудрата за обем на лореал мисля ,че беше марката в 1 зелена опаковка![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче