.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на bloodymirror

ПРОБЛЕМ С КОМПЮТЪР

Проблемите станаха много.. особено в скайпа,пускам го пиша на някого и изведнъж нито мога да изпратя съобщението,настроенитето ми от ''отпочиващ'' например става на въпрос аватара ми изчезва и въобще всички се 1 съм ги блокирала.. отделно наскоро изтрих разни скрити файлове в диск C,но пак пише FREE SPACE:405 KB (което е супер малко) и аз мисля,че оттам идва цялата тая работа..моля ви помогнете ми

Мега фен
    Толкова ли не можеш да изтриеш нещо от диск C, та свеждаш мястото само до 405 kb ? Влез и изтрий нещо. Не вярвам всичко да е толкова ценно.

Ъъ, и очакваш компютъра ти да работи без мяcто в C? Няма как да cтане. Минимум 200мб ти трябват и нагоре. И гледай да не триеш cкрити файлове. Те cа cкрити, точно c цел да не ги триеш, като не знаеш какви cа. Опции:
    - преинcталиране на компютъра и разширяване на дял C
    - изтриване на информация от дял C
    1. Изтрий cъдържанието на папка Temp (намира ce в директорията Windows)
    2. Изтрий cъдържанието на папка Temporary Internet files
    3. Ако горните ти cе cтруват cложни - използвай програмата CCleaner

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Проблема е вирус, който се премахва само и единствено и най вече минимум с формат С, ако е злокачествен и с D

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    Проблема е вирус, който се премахва само и единствено и най вече минимум с формат С, ако е злокачествен и с D
    Шегуваш се, нали?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Ха хааааа хвана мее :

Ентусиазиран НЕпукист™

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ъъ, и очакваш компютъра ти да работи без мяcто в C? Няма как да cтане. Минимум 200мб ти трябват и нагоре. И гледай да не триеш cкрити файлове. Те cа cкрити, точно c цел да не ги триеш, като не знаеш какви cа. Опции:
    - преинcталиране на компютъра и разширяване на дял C
    - изтриване на информация от дял C
    1. Изтрий cъдържанието на папка Temp (намира ce в директорията Windows)
    2. Изтрий cъдържанието на папка Temporary Internet files
    3. Ако горните ти cе cтруват cложни - използвай програмата CCleaner
    Изтрих нещата в Temp и Temporary Internet Files и сега пак пише Free Space- 0 bytes,Тоtal size-48.8 GB не искам да си преинсталирам ОТНОВО компа,друг вариант няма ли

НЕ Ако си от варна може да ти помогна по въпроса.

Ентусиазиран НЕпукист™

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    НЕ Ако си от варна може да ти помогна по въпроса.
    И аз мога да помогна, ако си от Варна
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мхмм, инcтлирай един Malwarebytes и сканирай за вируси. Каквото намери - трий.

И ти препоръчвам да отидеш в някои квалифициран сервиз, ако ще ходиш на такъв, а не при пич който обяснява за 'злокачествени' вируси...

Lupus in fabula

Човек много добре си разбирам от работата. И мога да ти кажа, че точно в тези "квалифицирани сервизи" ми пре***ха компютъра. След това от един софтуер трябваше да сменям компоненти по дъното, но това е извън темата.

Ентусиазиран НЕпукист™

Re: ПРОБЛЕМ С КОМПЮТЪР

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Проблемите станаха много.. особено в скайпа,пускам го пиша на някого и изведнъж нито мога да изпратя съобщението,настроенитето ми от ''отпочиващ'' например става на въпрос аватара ми изчезва и въобще всички се 1 съм ги блокирала.. отделно наскоро изтрих разни скрити файлове в диск C,но пак пише FREE SPACE:405 KB (което е супер малко) и аз мисля,че оттам идва цялата тая работа..моля ви помогнете ми
    Това е вирус трябва ти avg internet securety 2012

Re: ПРОБЛЕМ С КОМПЮТЪР

Цитирай Първоначално написано от FaTaL
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Това е вирус трябва ти avg internet securety 2012

Ама да бе, на вируcоляв комп антивируcни инcталирай и чакай да cе оправи

Lupus in fabula

Надеждата е хубаво нещо, ако въобще има възможност да се инсталира

Ентусиазиран НЕпукист™

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Човек много добре си разбирам от работата. И мога да ти кажа, че точно в тези "квалифицирани сервизи" ми пре***ха компютъра. След това от един софтуер трябваше да сменям компоненти по дъното, но това е извън темата.
    Не е. Обясни от кой софтуер кои точно компоненти смени.
    По оригиналната тема: Не е задължително да е вирус, има ли филми или други обемни неща на С? Премести ги.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Не е. Обясни от кой софтуер кои точно компоненти смени.
    По оригиналната тема: Не е задължително да е вирус, има ли филми или други обемни неща на С? Премести ги.
    Дадох го за уиндоус а те ми го върнаха с думите, че дъното не става, следователно и компютъра повече не запали, та реших да го отворя и имаше за смяна кондензаторите около процесора.

Ентусиазиран НЕпукист™

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Дадох го за уиндоус а те ми го върнаха с думите, че дъното не става, следователно и компютъра повече не запали, та реших да го отворя и имаше за смяна кондензаторите около процесора.
    Тези кондензатори са слабото място на доста дънни платки, след 1-3+ години работа. Просто са на доста топло местенце. Нямат нищо общо със софтуера, освен естествено ако не е бил софтуер за овърклокинг, който е повишил температурата. Според някои и високата честота на процесора влияе, но аз съм скептичен.

Това, че се правя на НЕ разбиращ не означава, че не си оправям всичко сам, а относно охлаждането и топлини също съм си доста в час така, че това беше пример, че който не си разбира от работата в какъвто и сервиз да работи все ще ти прецака компютъра

Ентусиазиран НЕпукист™

Това, че се правя на НЕ разбиращ не означава, че не си оправям всичко сам, а относно охлаждането и топлини също съм си доста в час така, че това беше пример, че който не си разбира от работата в какъвто и сервиз да работи все ще ти прецака компютъра
    Повярвах ти. Оправяш вcичко cам, но го даваш на cервиз за уиндоуc...окей.

Lupus in fabula

Това беше преди повече от 10г

Ентусиазиран НЕпукист™

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си