.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

МОЛЯ ПОМОЩ

моля ви за помощ! с гаджето ми правихме секс за първи път на 20ти септември. току що ми беше свършило по рано на същия ден. на 21ви, 22ри и 24ти също го правихме, всеки път С презерватив, който не се е късал нито един път и той винаги го вади от мен преди да свърши. но после пресметнах всичко и се оказа че на 24ти съм била в овулация и затова много се притесних. знам, че е невъзможно да не е попаднала в мен нито предеякулационна течност нито сперма и да съм бременна, но въпреки това се притесних. и днес забелязах едно съвсем малко червеникаво петно върху бельото си (като от менструация, но само една капка) и прочетох че това може да е един от първите признаци за бременност ... не знам дали е възможно това и какво да правя понеже много се притесних!

днес по рано преди петънцето да се появи правихме секс отново с презерватив и всичко беше ок но преди да го вкара той вкара няколко пръста. възможно ли е да ме е одраскал или нещо подобно моля вии успокойте ме..

Яаааа отивай да спиш и не се филмирай за глупости. Няма скъсан презерватив - няма болест "бебе" . Е така като почнете да се юркате за нек'ви филми , благодаря на Господ , че ме е създал мъж.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    заБАВНА си.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Презервативите не са за украса! Не си бременна дишай!!!
    Може и да те е одрал и затова да има кръв, кажи му да си реже ноктите, да ги запилява и да е по нежен.
    Щом ти е било за 1ви път, може и кръвта да е от разкъсаният химен - най-вероятно е това.

но тогава как да си обясня това петънце кръв попринцип осъзнавам че е невъзможно и пак умирам от страх

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, бе ,момиче!Ако си се протъркала,ако те е одрал,ако е бил малко по-груб! Няма скъсан презерватив-кво се филмираш тогава?!
    Дишай и спи спокойно,не си бременна!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pleasehelpme
    но тогава как да си обясня това петънце кръв попринцип осъзнавам че е невъзможно и пак умирам от страх
    Личи си, че поста ми си го подминала като бърз влак малка гара ... В него съм ти изброила някой възможни причини.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Презервативите не са за украса! Не си бременна дишай!!!
    Може и да те е одрал и затова да има кръв, кажи му да си реже ноктите, да ги запилява и да е по нежен.
    Щом ти е било за 1ви път, може и кръвта да е от разкъсаният химен - най-вероятно е това.
    Какво ви става с тия нокти бе??? Кръв има освен понякога при бременност, така й ПРИ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ПОЛОВИ АКТА? УАУ???
    Презервативите предпазват от бременност попринцип, особено когато не са скъсани. Запомни го.

дано да сте прави! утре сутринта ще си направя тест и дано всичко да е ок защото успях да притесня и момчето много.. днес сексът за първи път беше по хард от другите пъти дано това е причина.. предполагам че се панирам така защото ми е от първите пъти и се побърквам от най малкото нещо.. дано всичко да е наред..

Guest
    Ох да ти имам терзанията. Тест се прави най-рано 2 седмици след половия акт между другото. Добре е да го знаеш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ако си сметнала вярно овулацията е от нея, зацапването е възможно...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Я за първи път сте правили секс на рождения ми ден

Спокойно, нищо ти няма, филмираш се, защото още си нова в секса.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Казаха ти, филмираш се излишно.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си