- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ПОМОЩ
моля ви за помощ! с гаджето ми правихме секс за първи път на 20ти септември. току що ми беше свършило по рано на същия ден. на 21ви, 22ри и 24ти също го правихме, всеки път С презерватив, който не се е късал нито един път и той винаги го вади от мен преди да свърши. но после пресметнах всичко и се оказа че на 24ти съм била в овулация и затова много се притесних. знам, че е невъзможно да не е попаднала в мен нито предеякулационна течност нито сперма и да съм бременна, но въпреки това се притесних. и днес забелязах едно съвсем малко червеникаво петно върху бельото си (като от менструация, но само една капка) и прочетох че това може да е един от първите признаци за бременност ... не знам дали е възможно това и какво да правя понеже много се притесних!
днес по рано преди петънцето да се появи правихме секс отново с презерватив и всичко беше ок но преди да го вкара той вкара няколко пръста. възможно ли е да ме е одраскал или нещо подобно моля вии успокойте ме..
Яаааа отивай да спиш и не се филмирай за глупости. Няма скъсан презерватив - няма болест "бебе"![]()
. Е така като почнете да се юркате за нек'ви филми , благодаря на Господ , че ме е създал мъж.
![]()
заБАВНА си.
Презервативите не са за украса! Не си бременна дишай!!!
Може и да те е одрал и затова да има кръв, кажи му да си реже ноктите, да ги запилява и да е по нежен.
Щом ти е било за 1ви път, може и кръвта да е от разкъсаният химен - най-вероятно е това.
но тогава как да си обясня това петънце кръв попринцип осъзнавам че е невъзможно и пак умирам от страх
Оф, бе ,момиче!Ако си се протъркала,ако те е одрал,ако е бил малко по-груб! Няма скъсан презерватив-кво се филмираш тогава?!
Дишай и спи спокойно,не си бременна!
maDamn
Личи си, че поста ми си го подминала като бърз влак малка гара ... В него съм ти изброила някой възможни причини.Първоначално написано от pleasehelpme
Какво ви става с тия нокти бе???Първоначално написано от DragonLady
Кръв има освен понякога при бременност, така й ПРИ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ПОЛОВИ АКТА? УАУ???
![]()
![]()
Презервативите предпазват от бременност попринцип, особено когато не са скъсани. Запомни го.
дано да сте прави! утре сутринта ще си направя тест и дано всичко да е ок защото успях да притесня и момчето много.. днес сексът за първи път беше по хард от другите пъти дано това е причина.. предполагам че се панирам така защото ми е от първите пъти и се побърквам от най малкото нещо.. дано всичко да е наред..
Ох да ти имам терзанията. Тест се прави най-рано 2 седмици след половия акт между другото. Добре е да го знаеш.
ако си сметнала вярно овулацията е от нея, зацапването е възможно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Я за първи път сте правили секс на рождения ми ден![]()
Спокойно, нищо ти няма, филмираш се, защото още си нова в секса.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Казаха ти, филмираш се излишно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire