- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Лаптоп-избор
Спрял съм се на този лаптоп.
Изкажете си мнението или дайте други предложения.
Ще сложа Убунту ОС ,ще използвам лаптопа за програмиране ,някой друг филм и евентуално някоя друга игра ( през Wine).
Спрях се на този модел заради ред причини главно корпуса ,не е обикновена пластмаса,има блутут и като цяло лаптопчето става за почти всичко.
Други модели ,които ме заинтригуваха бяха леново z570,но мисля ,че HP е по-добрия вариант... делл 5110 изглежда добре ,но не мога да изкажа мнение за него...
Като характеристики и 3те са доста добри. Лично аз клоня повече към Леновото. Просто правят много добри неща. Виж ги как са на усещане за корпуса и дали са ти уобни. Които и да избереше едва ли ще сбъркаш. Е освен може с HP-то.Просто много не ги тача...
Аз въобще не съм фен на HP, но ако ти харесва купувай го! Може да помогнем повече, ако кажеш с какви пари г/д разполагаш.
НР не са за чудо и приказ но ако си си го харесал нема лошо. Аз лично бих зел Леново или Дел
Първоначално написано от GregoryHouse
Ами просто HP са ми направили добро впечатление,до сега не съм имал лаптоп ,затова пускам тема,иначе преди се чудех за леновото ,но като разбрах каква е в действителност видео картата и ми стана ясно...
Делл- ако намерите добро предложение до 1150лв г/д ,но иначе HP остава като вариант![]()
Не знам за другите модели на HP, но 4530s е хубав.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Абе не знам, но преди HP имаха огромни проблеми. Не съм си имал работа с последните модели, защото вече съм в друг сектор и не работя в сервизи. Може и да са си оправили качеството. Но само във по горните класове. В ниския клас - пълен боклук.
От леново съм много приятно впечатлен. Ако ти е слаба картата, вземай Дела.
От последната дискусия насам на моя Acer 5920G му изгоря видео картата. Но:
- Според Гугъл има огромна партида дефектни нВидиа 9600М ГТ.
- Според Гугъл в други дизайни (Делл и НП) изгарят обикновено и други полезни неща около картата.
- По времето, когато излезе, това беше един от първите, ако не и първият лаптоп с ММХ2 и опция за смяна на картата, а се сменява толкова лесно, че все едно са знаели за дефекта.
- Само за някакви 420.00 лв без ДДС картата ще бъде подменена с нова аналогична.
>> Все пак, за мен е като цяло отлично че ползвах лапито 2 години съвсем безгрижно, като го купих на 6 месеца и наистина е много пазено през цялата му експлоатация. И сега вместо да се хвърли, ремонтът е възможен, макар икономически спорен. Все пак ТВ тунер, 6 клетъчна батерия, S-Video и HDMI едновременно.
Та целият този спам цели да те насоча към Acer.![]()
Залагам на Dell - Прилагам опита си