- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- шамар,бой,секс,бира,гуш или целувка
шЪмар![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
боййййй![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
бой,бой,бой!![]()
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
ми само бой заслужаваш ти![]()
![]()
къде ще става бой да идвам и аз![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Последния цитат от подписа ти ме кефиПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
пт:бира
ще става човекПървоначално написано от YoungBloodZ
биричка дге
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
недей така бубеПървоначално написано от bubkaa93
![]()
sapphire5![]()
не съм забравила това,което ми каза преди месец дваПървоначално написано от awerw
![]()
п.т. аее бира ;дд
аз забравих, не помня неща които не са важни ;д
sapphire5![]()
аз не пия ;д гуш
sapphire5![]()
стига сте писали щото сега плача.....просто недейте....Първоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
просто мястото ми не е в тоя форум...
![]()
ако беше мила с менПървоначално написано от meli2001
аз щях да те защитавам от тия ама ти ...![]()
![]()
![]()
сериозно вече,какво ти пука,какво мислят другите за теб щом искаш да посещаваш форума си седи никой не може да те спре не и било мястото и кой ти го каза това ?
YoungBloodZ и още един...в една тема ''какво означава/казва аватара на предишния'' викат че спамя темите... ето това ме ядоса,в всеки форум в който аз се регистрирам аз не намирам приятели,замо враговеПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
meli2001 ами не спами. И в тази тема го правиш . .
гуш![]()
женско
добре като спаменето е толкова голям проблем защо не направим една спам тема,там просто ще си пишем безразборно.....Първоначално написано от an0nimn0
![]()
пс. гуш
![]()
шамар![]()
стига щото една втора от форума ми лазите по нервите(без добрите стари душици)
пс.бой,бой,бой!![]()
сори за спама![]()
![]()
сокче![]()
![]()
какво сокче,направо една кока кола ми вземи!Първоначално написано от YoungBloodZ
пс.шЪмар![]()
![]()
![]()