- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- шамар,бой,секс,бира,гуш или целувка
По една бира...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Яко бираа......"Загорка резерва"
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!
Бира...........
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
От всичко по малко . . Като изключим секса, че там просто немога да съм скромен
Е стига де. Другото го разбирам, ама и бой и шамар ли заслужавам?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Стига с тая бира пък ти бе.. хаха напи целия форум.....
Целувка... На едно много приятно място
хаха яко... и кога ще ме черпиш една бира? не за друго.. да ти съдействам за целта
Целувка... определено!
гушшшшшшшшшшшшш
Бира![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Намери отварачка, а от мен бирата![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Боййййййй.. !!![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
бира............
биричка ...
Бира .......