- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За заблудата относно бодибилдинга,билдърите и всички тези гл
Ами виж само заглавието и ще разбереш защо...Самите методики са част от бодибилдинга и всеки занимаващ се по-сериозно е наясно с написаните в темите неща.
С такива заглавия и подобни глупости относно билдинга написани от някъв трол,дето се събудил и извденъж разбрал всичко.Няма да е лошо малко да поздравим родата муПървоначално написано от asp1r1n94
![]()
абе холишит приятелю квото и да ми говориш оставаш си тъпо говедо и не си мисли че си страшен щото с кеф щи сцепим наглата мутрата като си голям спортист ае да направим едно състезание по квото кажеш по лег,клек,тяга,спринтове,кро сове,скачане на въже,бокс,борба ако щеш и по бъркане на бетон по цепене на дърва по квото кажеш апък това че съм те псувал въобще не е вярно ама иначе с кеф бих го направил в лицето ти и съм сигурен че няма да си толкова уверен колкото зад монитора във форума... стана ми ясен като видях че спориш с диетолози и професионални треньори в бб тийм относно начина им на трениране и храненето им ама май спря щото всички те нападнаха но тука не спираш щото петокласниците ти се кефят на безполезните мускули
методиките въобще не са свързани с бодибилдина и ще разбереш това ако видиш снимките с които завървша статията .. ти каза че си борец какво общо имам според теб борците и билдърите че методиките да са билдърски?Първоначално написано от TodorMarkov
Я дай линк да видим къде съм спорил в бб-теама![]()
Недей се прави на голям бияч само,защото от ника ти ми още ми става ясно къв си![]()
Другата година ,ако не по-другата живот и здраве,влизай често във форума,ще ти пратя ЛС да дойдеш на състезание по културизъм,ще ти кажа къде-всичко,подготвяй се от сега.
Поздрави!
Добре бе, holyshit, както ти говориш против 'стриит фитнеса' и държиш всички да пишат, че е глупост, така и човекът си има мнение и го изразява. Ти обаче веднага го нападаш и си изтъкваш 'бойните' умения.... ЕМИ СМЕШЕН СИ БРАТЛЕ> И на живо да го водим тоя разговор, пак същото ще ти кажа - смешен и банален си, 2 месеца не съм влизал в тоя форум, 1 гънка не си придобил от тогава.. все същите философии разправяш, все така плашиш и дори същите думи използваш..
приеми го, че има и други мнения, освен твоето.. и доста от основанията на тея мнения са къде къде по-смислени от твоите простотии![]()
Първоначално написано от a7sv
След това не мисля,че има какво повече да се обсъждаПървоначално написано от plamentigaraa
![]()
еми за пореден път доказа че си нищо просто блокираш и няка кво да кажеш просто не си открил себе си аз мн рядко тренирам с тежести може да се каже че се занимавам със стрийт фитнес но просто съм хиляди пъти по силен от теб и по бърз и още квото се сетиш просто неможеш да си на моето ниво приеми го дори и да съм най долния съм повече от теб!!!
Споменах,че съм тренирал не за друго,а защото твойте твърдения за бодибилдинга са безпочвени.И да методики като суперсерии,гигантски серии и повторения от порядъка на 1-3,които стимулират осъваршенстването на нервните пътища от ЦНС до мускулите са от бодибилдинга и не съм го измислил аз това.Ако беше прочел поне 1 книга през живота си щеше да осъзнаеш колко смешно изглеждаш отстрани.Първоначално написано от plamentigaraa
Жалко е да даваш статии от даобг и да коментираш по такъв начин. Повечето хора от там щяха да те наринат за това, че създаваш подобни интриги.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
форумът от който са статиите,за многото години в които съществува се е доказал като един от най сериозните форуми в Бг..човекът написал статиите -също.
но аз съвсем забравих,че тийнейджърите ,които знаят и могат всичко щот са чели в интернет ,няма на какво да бъдат научени.....![]()
:P
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Вече ме е срам,че ходя на фитнес.Първоначално написано от plamentigaraa
![]()
ае ей мазен мишкар ся кат зема деката с анадрол и 45 изцепен чук и е края
Кво се скарахте...![]()
![]()
Скрий се,е мишок заблуден.
Всеки през монитора е голям,ама почти всеки извън него е хилав боклук.
Тренирал бил той,по-бързо бил бяхал той,абе смешко лузърска от къде знаеш кой колко е бърз или кой колко вдига от лег,та да знаеш,че "без съмнение ще те бия във всичко".
Смешник това си ти