- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подиграват ми се..
Ако сама не смяташ,че имаш проблем с килограмите,нямаше да се обидиш.
Игнорирай ги мислено,не си позволявай да им се дразниш.
Защитавай се,но не много емоционално,за да не покажеш слабост.
Казваш,че не се притесняваш от теглото си,обаче според мен вярваш донякъде,че са прави,затова се обиждаш от коментарите им.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ако отслабне, трябва да го направи заради себе си, а не заради някого си. Иначе, авторке, сложи ги на място, кажи им и ти ккво представляват, без да показваш, че се дразниш от това, за което ти се подиграват, с една дума хладнокръвие.Първоначално написано от justme1
ММ не съм много съгласна, дори да е с тяло на супер модел, а те да и казват, че е дебела, пак ще се дразни , че някакви си отрепки я обиждат (особено ако е безпричинно)Първоначално написано от cigarettekisses
Боже защо винаги когато някой ни критикува ние му намираме хиляди недостатъци? Глупави, грозни, недорасли, комплексари или най често щото ни завиждат. Може би наистина трябва да се стегнеш и да се приведеш в добър вид! Не трябва да ти пука като цяло за мнението на хората, но щом те тревожи се хващай в ръце и им докажи, че не са прави. Пък може и да имат право... и чрез тези обиди да те стимулират да се поправиш![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Едва ли й го казват за нейно добро,но тя може да извлече полза от това и да се промени,но заради себе си.Първоначално написано от NoMore
По-скоро са отегчени от живота си и се чудят как да си запълнят времето..А това си е доста жалко.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
не обръщай внимание на това , което ти казват другите!...важно е какво ти мислиш за себе си , а не какво група пиклъовци са решили да изтърсят без дори да вкарат гладкия си мозък в действие!...и запомни - омразата е висша форма на ласкателство !......
ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙНА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕчЕ С ТЯХ!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
И аз съм така. Нахрани ги и ги постави на мястото им![]()