.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Ако сама не смяташ,че имаш проблем с килограмите,нямаше да се обидиш.
    Игнорирай ги мислено,не си позволявай да им се дразниш.
    Защитавай се,но не много емоционално,за да не покажеш слабост.
    Казваш,че не се притесняваш от теглото си,обаче според мен вярваш донякъде,че са прави,затова се обиждаш от коментарите им.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от justme1
    Цитирай Първоначално написано от ndirector
    Цитирай Първоначално написано от justme1
    Най добрият начин да им затвориш устите ,а и като цяло за теб е да се стегнеш и да отслабнеш !
    Глупости!Та нали като отслабне и ще намерят нещо друго и да се подиграват бе!Ако ти се подиграват ,че не носиш маркови дрешки ,новите кифльоци ти ще идеш да си купиш Адидас или няма да им обръщаш внимание?

Както казва Jill : I don't need friends,I need fans.. гледай си живота,живей си го,гони си мечтите и ги зарежи тези комплексирани малки идиотчета,виж ,че няма какво друго да правят в училище.
    Ако отслабне ще е по добре за нея ! Ще изглежда добре и ще си вдигне самочувствието
    Ако отслабне, трябва да го направи заради себе си, а не заради някого си. Иначе, авторке, сложи ги на място, кажи им и ти ккво представляват, без да показваш, че се дразниш от това, за което ти се подиграват, с една дума хладнокръвие.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Ако сама не смяташ,че имаш проблем с килограмите,нямаше да се обидиш.
    Казваш,че не се притесняваш от теглото си,обаче според мен вярваш донякъде,че са прави,затова се обиждаш от коментарите им.
    ММ не съм много съгласна, дори да е с тяло на супер модел, а те да и казват, че е дебела, пак ще се дразни , че някакви си отрепки я обиждат (особено ако е безпричинно)

Повече от фен Аватара на NoMore
    Боже защо винаги когато някой ни критикува ние му намираме хиляди недостатъци? Глупави, грозни, недорасли, комплексари или най често щото ни завиждат. Може би наистина трябва да се стегнеш и да се приведеш в добър вид! Не трябва да ти пука като цяло за мнението на хората, но щом те тревожи се хващай в ръце и им докажи, че не са прави. Пък може и да имат право... и чрез тези обиди да те стимулират да се поправиш
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Боже защо винаги когато някой ни критикува ние му намираме хиляди недостатъци? Глупави, грозни, недорасли, комплексари или най често щото ни завиждат. Може би наистина трябва да се стегнеш и да се приведеш в добър вид! Не трябва да ти пука като цяло за мнението на хората, но щом те тревожи се хващай в ръце и им докажи, че не са прави. Пък може и да имат право... и чрез тези обиди да те стимулират да се поправиш
    Едва ли й го казват за нейно добро,но тя може да извлече полза от това и да се промени,но заради себе си.
    По-скоро са отегчени от живота си и се чудят как да си запълнят времето..А това си е доста жалко.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    не обръщай внимание на това , което ти казват другите!...важно е какво ти мислиш за себе си , а не какво група пиклъовци са решили да изтърсят без дори да вкарат гладкия си мозък в действие!...и запомни - омразата е висша форма на ласкателство !... ...
    ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙНА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕчЕ С ТЯХ!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

И аз съм така. Нахрани ги и ги постави на мястото им

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си