- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ''С гола жена трудно се спори''
Какво мислите за тази сентенция?
Абе не е баш така , но зависи от жената! /а и от мъжа/
I Love YOU baby![]()
![]()
ако е 120 кила и облечена да е пак ще ми е трудно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Ми не съм мъжко,но сигурно е трудно да се спори с гола жена (особено ,ако изглежда като модел на Викториас Сикрет)
maDamn
една жена като е хубава, дори и не като модел, е глупаво да се спори, защото мъжът иска да я чука и винаги трябва да се съгласи с нея.Първоначално написано от granger
![]()
точно така, ох всички да мислеха като теб .Първоначално написано от tuzaro
егати , да можеше само секс без спорове и глупости , всичко щеше да е прекрасно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това ли искате ? Мъж който да иска само да ви чука? и за това да се съгласява с вас.. мале ама и вие жените сте едни..Първоначално написано от NomNomNom
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
няма смисъл да спориш с жена, тя винаги трябва да е права, макар и да не е, щото после почва много често да я боли глава
Искрено се надявам да не го вярваш.
Никога няма да съм с мъж, който за всичко се съгласява с мен. Ще ми омръзне адски бързо.
първо трябва да се уточни дали говорим за връзка или само секс, щото пък има и друг вариант, че след споровете има и секс за здобряване![]()
Връзка. Ако е само секс, няма да е мозъкът му тая част, дето ми трябва.
А лично за мен сексът за сдобряване е мит.
Offtopic
Пантерке, тая сладка мокра мишка твоя ли е![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ем, сигурно е трудно, защото всеки мъж като види гола жена няма желание да спори, със сигурност забравя темата на евентуалния спор и си мисли само как да я чука...
Що да не вярваш тя да е гола пред мен не ша и вярвам ми...![]()
Око за две,зъб за чене
Аз не мисля, че някой мъж би се осмелил да спори с гола жена![]()
Освен ако не е грозна като смъртта (мноого як филм бтв), ама пък тогава кво ще прави гола при него![]()
За мен е глупав израз.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ще махна една дума - с жена трудно се спори. Е тва е истината.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Самата истина! Мъжете сме инвалиди когато опре до спор с жена. Имаме гадната нужда да говорим логично. Жената никога няма да се остави на нещо толкова незначително (логикаПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
) да и излезе насреща
![]()
Това също е глупав израз в повечето случаи, не всички.Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Всичко е до подход![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
налиии (сън)Първоначално написано от Spook
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Зависи от жената, а не от това дали е гола или с дрехи.
Running is my drug and I am overdosed ..
То със жена е трудно да се спори![]()
Вчера в кофата като ми скочиха 3 харпии да ме опозират беше баси драмата, все едно с радио споря не хващат логиката ами си знаят тяхното![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy