- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Помогнете!!! Как се казва тази книга?
Привет на всичкиНаскоро бях в Хеликон и видях една книга, но за жалост не можах да запомня заглавието и
В резюмето на книгата се говореше за момче и момиче, които от малки са заедно, но после ги разделят. След години (когато вече са пораснали) момичето става актриса (поне така си спомням), а момчето художник и отново след толкова време съдбата ги събира.
това си спомням от книгата, върти ми се в главата заглавие от сорта на ,,Вчерашния ден'' или нещо подобно, но не съм сигурна и книгата беше синя и на корицата имаше малко момченце и момиченце, които са си хванали ръцете, до колкото си спомнямще съм много благодарна, ако някой ми каже как се казва тази книга
![]()
Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.
Прелестни създания?
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Първоначално написано от extreme16
НЕ, тя не е фантастичнаблагодаря за предположението все пак
![]()
Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.
Резюмето ми наподобява http://az-jenata.bg/article/11581/Vi...Deyvid-Nikals/
Доста си приличат, но за съжаление не е тази книга![]()
Щом е нова, влез в сайта им и хубаво разгледай изданията им.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ