.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Помогнете!!! Как се казва тази книга?

Привет на всички Наскоро бях в Хеликон и видях една книга, но за жалост не можах да запомня заглавието и В резюмето на книгата се говореше за момче и момиче, които от малки са заедно, но после ги разделят. След години (когато вече са пораснали) момичето става актриса (поне така си спомням), а момчето художник и отново след толкова време съдбата ги събира.
    това си спомням от книгата, върти ми се в главата заглавие от сорта на ,,Вчерашния ден'' или нещо подобно, но не съм сигурна и книгата беше синя и на корицата имаше малко момченце и момиченце, които са си хванали ръцете, до колкото си спомням ще съм много благодарна, ако някой ми каже как се казва тази книга
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

Прелестни създания?
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Цитирай Първоначално написано от extreme16
    Прелестни създания?

НЕ, тя не е фантастична благодаря за предположението все пак
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Резюмето ми наподобява http://az-jenata.bg/article/11581/Vi...Deyvid-Nikals/

Доста си приличат, но за съжаление не е тази книга

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Щом е нова, влез в сайта им и хубаво разгледай изданията им.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Щом е нова, влез в сайта им и хубаво разгледай изданията им.
    Мхм. Ще ти отнеме време , но в крайна сметка можеш да успееш да разбереш за чия книга става въпрос. Иначе резюмето е доста интересна.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си