- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Превръзки
Хммм пуснах няква тема ама май съм сбъркала някъде :дд
Тъмм някой да знае нещо за кутийка за превръзки....? Фр ми каза че с Либрес имало, ама където и да проверя - няма.. Нещо по въпроса?
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
Пускаха ги с превръзките а кутийката беше подарък. Това лято имаше. Сега не знам не съм виждала скоро. Виж в някой козметичен магазин дали продават.
Ако е останало някъде евентуално можеш да намериш,иначе едва ли![]()
^
Хммм... Щото търся търся амаа ... Може би са били като промоция?!![]()
И ся да е свършила
Щото в даскало се страхувам от момчетата :р в класа повечето са момчета и са мноу "палави" в смисъл че са ужасни и ако видят превръзката ми кой знае какво ще я направят, ще вземат да си я подхвърлят като малки и кво ли не още
Затва ми трябва кутийка. А някаква друга марка, независимо ква??!
Хмм... O.o
В Кауфланд доста често срещам такива превръзки , към които просто е добавена такава кутийка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
защо тогава не носиш някакъв малък несесер и готово
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Мда, точно там търсих и нямаше нито един вид, нито Либрес, нито някви други с кутийкаПървоначално написано от SmilezZz
Може би в твоя град има, но .... Просто ся като почна даскалото и всички момичета ще се изпотрепят за кутийки, може би затова са изкупени
![]()
Хмм... O.o
Аз имам от това лято една от Либрес. Ама сега май ги няма или поне аз не съм ги виждала по супермаркетите.
Слушайте кво ви казвам, изкупени са заради учебната година.Първоначално написано от iiordanova
![]()
Викитория - еми не става, гледам колкото се може да е по-практично и малко, несесери подходящи нямам![]()
Ставам, утре ще ви чета постовете..
Хмм... O.o
има ги все още и аз в Кауфланд съм виждала![]()
Моята е от Кауфланд, ама си я взех отдавна.
Ии в нея не се побират нощните превръзки, каквито нося, затова по-често си я нося към края на цикъла![]()
Иначе имах една приятелка, която си ги носеше в едно малко несесерче, изглеждаше много удобно и побираше много превръзки.![]()
Винаги ги продават веднъж през годината в началото на лятото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В Метро ги гледах преди месец..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Преди години ( бая годинки де поне 5 - 6 ) майка ми беше взела превръзки Либрес и към тях имаше подарък зелена, метална кутийка, но лошото е че става само за либрес и в нея не мога да си сложа моите си превръзки - Олейс ... ( въпреки, че от 4 години насам навън като съм използвам тампони ).
Всяко година пускат мисля, но сега ще намериш само ако са останали някъде.Промоцията отдавна свърши.Последната колекция е тази http://4.bp.blogspot.com/_coRhr-LBYf...collection.png
Аз имам първата и втората![]()
Божеее сякаш само тогава момичетата са в цикълПървоначално написано от AnJiiTy
![]()
И аз търсих такива лятото, но не намерих.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Имах предвид че заради началото на учебната година може да са изкупени. Или както каза ledenakrasota ги пускат само в началото на лятото.Първоначално написано от zlatit0o
което е толкова тъпо както и това че никъде не намирам каквито и да е било превръзки с кутийка.
![]()
Ммм несесер е добре ама къде да намеряНе растат по дърветата
ако растяха хич нямаше и да ви питам
![]()
Просто кутийката е малка , пък ми се струва че несесера ще заема повече място. Но както казвате вие - не побирали нощни? Тогава ще си помисля, щото ако не ми събира превръзките, за какво да я купувам![]()
п.п. а да ви кажа - за всички тея дето казвате за Кауфланд и Метро: В Метро не влизам често, а в Кауфланд няма никакви с кутийка.![]()
Хмм... O.o
На почти всякъде където се продава козметика се продават и несесер за козметика... ама не зная какъв ти е проблема просто да ги слагаш в някой джоб на чантата на който има цип
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Чакай следващата им промоция.![]()
Извинявай че ще ти използвам темата, но за да не правя излишна такава ще попитам тук![]()
Някой знае ли къде мога да си намеря спец кутиика за тампини от тея пластмасовите..?![]()