- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми по истински случай
Страхотен филм !! Мога да го гледам всеки ден и винаги да ми е интересно, толкова е надъхващ. Показва как един човек ако иска нещо, ще се пребори със всичко и ще успея и показва на хората, че няма невъзможни неща!!! Точно този филм щях да предложа и аз, защото е удивителен, никога не съм гледала такъв въздействащ филм, преди, а аз попринцип съм гледала много филми, гледала съм и подобни, но не са били толкова добри колкото този, може би заради историята по истински случай и заради великолепната игра на Анна София Роб (ако не ме лъже паметта) Така и за да не е спам, ще то предлпжа фолм '' Ужасът в Амитивил" не съм го гледала, защото смятам, че таква трагична случка не би трябвало да се разпространява толкова много, че чак и филм да има. Просто това си е една семейна драма, най-просто казано, която е с повечко кървища. Чудно ми е как могат да пресасдадът една семейна драма, завършила с убийство на цяло семейство като филм ??!!? За Чернобил, където целия град буквално умря, няма филм, а за това семейство има. Незнам какво да ти кажа, освен че американците от всяка история с умрял човек правят филм !!!Първоначално написано от vilityyy979
Вярвай в мечтите си !
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
+Първоначално написано от marin4itu
Megan is missing също е по истински случай, но също е отвратителен...
Exorcism of emily rose също е по истински
8 герои !
ъъ.. Хачико! Невероятен е!
Ах, защо не мога да се сетя още..
Hachiko: A Dog Story. Излишно е да изказвам впечатленията си от филма.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Rich kids правен по истински истории до колкото казват във филма