- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Интересен сериал
Моля ви ако знаете кажете ми някой интересен сериал .. Гледам '' The Vampire Diaries '' , но докато го чакам да излиза искам да гледам и друг сериал .. Така че , ако се сещате нещо чакам вашите предложения ..![]()
Ами аз гледам Pretty Little Liars... На мен ми харесва, но ти си реши, провери го в нета...Препоръчвам го, предполагам щом харесва дневниците и този ще ти допадне, но и той излиза веднъж седмично![]()
I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif
Nip/Tuck
Как се запознах са майка ви и Малкъм.Любимите ми сериалчета.Мисля че биха допаднали на всеки.
Зависи какъв жанр искаш.
Комедийни-Приятели,Малкълм,Двама мъже и половина,Как се запознах с майка ви,Женени с деца..
Свърхестествени неща-Свръхестествено,Истинска кръв,The nine lives of Chloe King,The secret cirle...
Тийн/любов/богаташчета-90210,Gossip girl
Мистерии/тийн-Малки сладки лъжкини,Игра на лъжи
Екшън-Никита
Ъъ... Glee е забавен,с хубава музика!Switched at birth също е хубв,но има малко серии.
Други-Бягство от затвора,Д-р Хаус,Анатомията на Грей..
misfits
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ами честно казано съм гледала и все още гледам някои от сериалите - '' The Vampire Diaries '' , '' Pretty Little Liars '' , Gossip Girl '' , '' Ghost Whisperer '' , '' Hellcats '' , '' Heroes '' , '' Wolflake '' , '' 90210 '' , '' The Secret Circle '' .. Ще погледна останалите които сте ми препотъчали . Благодаря много![]()
как бе листопад друго не ти трябва![]()
![]()
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
taka e .. mnogo mi haresa , blagodarqПървоначално написано от Youudontknowme
Oтчаяни съпруги/Desperate Housewives
Многоооо е як![]()
teen wolf
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
този си го дръпнах и ще го гледам , благодаряПървоначално написано от psych0
моля
дано ти хареса.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning