- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учене в чужбина
Миличка, нали се сещаш, че няма как мама и тати да платят, без да разбера? ИМА агенция, която го прави безплатно и взима някаква символична сума от училището. Не говори без да знаеш.Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Аз пък доколкото знам, те си взимат пари от самото училище или университет. То е ясно, че безплатен обяд няма, ама в случая не го плащаме ние, а училището. Поне така е в Скай Лайнс, там присъствах, когато хората го казаха на наште, т.е едва ли плащат нещо скрито покрито от мен.![]()
Nothing Last Forever
Ти хубаво ще кандидатстваш в чужбина, ама първо си виж подписа...Първоначално написано от daniela0108
И на мен ми направи впечатлениеПървоначално написано от slicky
И то в Англия , където детайлите говорят за човека . В случая грешката е непростима .
Нищо не е случайно любими моиЗнам как се пише много добре, но така пише на тениската, която ми подари гаджето за рождения ден
Веднага го забелязах и го ебавах цяла вечер, от тогава е много скъпо лафче за мен..........Ти знаеш нали мило?!?
![]()
Nothing Last Forever
Здравейте и от мен ! Тази година ми предстои да кандидатствам във ВУЗ и имам нужда от помощ и много ще се радваме ако ми помогнете.Насочила съм се да продължа образованието си в Обединеното кралство със специалност "Маркетинг" .Бихте ли ми препоръчали университети,където в това направление,което съм избрала да получа добра подготовка.
Набелязала съм си някои университети като:
University of Portsmouth
Coventry university
University of Bradford
University of Liverpool
Robert Gorden university
Northumbria university
Какви са мненията ви за тези университети ?