.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ThomasCook
    И аз съм сега на тази вълна. Говоря свободно английски и испански. Обаче мисля да мине интервюто с агенцията и да ги поразпитам кое как защо и тогава да реша. В крайна сметка няма да съм им първия студент, който иска да замине. Не мога да се начудя на ентусиазма на хората, които се ровят и се опитват да се оправят сами, при положение, че има агенции, които консултират безплатно, документи всичко е без комисионна, а дори и да си харесаш училище, което не е в списъка им няма проблем те да си уредят документите и пак да те изпратят където искаш. И както казах напълно безплатно
    Милички, хич не се лъжете, че ви го правят безплатно.. безплатен обяд няма.. разбира се, че има такса, просто понеже мама или тати го уреждат, вие си мислите, че няма такава.. тези агеции от какво мислите, че си изкарват хляба? Пада им от небето?
    Не говорете глупости
    Миличка, нали се сещаш, че няма как мама и тати да платят, без да разбера? ИМА агенция, която го прави безплатно и взима някаква символична сума от училището. Не говори без да знаеш.

Аз пък доколкото знам, те си взимат пари от самото училище или университет. То е ясно, че безплатен обяд няма, ама в случая не го плащаме ние, а училището. Поне така е в Скай Лайнс, там присъствах, когато хората го казаха на наште, т.е едва ли плащат нещо скрито покрито от мен.
    Nothing Last Forever

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от daniela0108
    Аз пък доколкото знам, те си взимат пари от самото училище или университет. То е ясно, че безплатен обяд няма, ама в случая не го плащаме ние, а училището. Поне така е в Скай Лайнс, там присъствах, когато хората го казаха на наште, т.е едва ли плащат нещо скрито покрито от мен.
    Ти хубаво ще кандидатстваш в чужбина, ама първо си виж подписа...

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от daniela0108
    Ти хубаво ще кандидатстваш в чужбина, ама първо си виж подписа...
    И на мен ми направи впечатление И то в Англия , където детайлите говорят за човека . В случая грешката е непростима .

Нищо не е случайно любими мои Знам как се пише много добре, но така пише на тениската, която ми подари гаджето за рождения ден Веднага го забелязах и го ебавах цяла вечер, от тогава е много скъпо лафче за мен..........Ти знаеш нали мило?!?
    Nothing Last Forever

Здравейте и от мен ! Тази година ми предстои да кандидатствам във ВУЗ и имам нужда от помощ и много ще се радваме ако ми помогнете.Насочила съм се да продължа образованието си в Обединеното кралство със специалност "Маркетинг" .Бихте ли ми препоръчали университети,където в това направление,което съм избрала да получа добра подготовка.

Набелязала съм си някои университети като:
    University of Portsmouth
    Coventry university
    University of Bradford
    University of Liverpool
    Robert Gorden university
    Northumbria university
    Какви са мненията ви за тези университети ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си