.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как ще реагирате ???? към момичетата

нз тази тема дали е за този раздел или не , амаа .. как реагирате ако някой ви обарва ... Питам, защото е много тъпо да стоиш и нищо да не правиш и да не казваш //

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ак това е приятелят ми океи, няма проблеми, но ако е някой непознат един хубав юмрук в корема ще ми свърши доста добра работа

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Сигурно си 5-6-ти клас и е редовен номер на съучениците. Бой...
    И да те питам - опипвам не ти ли звучи по-добре от обарвам?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Ако момчето ми харесва и го познавам що годе добре, ще ми е приятно.
    Ама да ми дойде някъв дето нито мога да го търпя, нито ме привлича сексуално ... или някой "приятел", който е решил, че може и да му пусна, няма да ми е приятно. Ще се чувствам като някъв парцал, в който искат да се отъркат.

И пак зависи кво ще направя. Ако е "приятел" от компанията, просто ще му бутна ръцете и ще му кажа да се укроти.
    Ако е непознат, ще го изгледам и ще се дръпна.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Когато бях по-малка беше редовно случващо се... от съучениците ми ;х Тва да си пазиш достойнството пред 10тина момчета не е лесно... ама давай, лепи шамари на ред... да се научат ;д

Иначе сега... на никой освен на приятеля ми не бих дала... който пробва ще си го отнесе... !!

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Когато бях по-малка беше редовно случващо се... от съучениците ми ;х Тва да си пазиш достойнството пред 10тина момчета не е лесно... ама давай, лепи шамари на ред... да се научат ;д

Иначе сега... на никой освен на приятеля ми не бих дала... който пробва ще си го отнесе... !!
    Ех това бяха златни моменти.Направо с носталгия се сещам за тях. А и никога не са ми били шамари.
    БХ ми е

Зависи кой те опипва. Ако това е приятелят ти, всичко е ОК, но ако е непознат...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако е половинката ми или някой с когото имам флирт-ок.
    Иначе,ако е непознат такъв ще му изсуча,че не е истина! Правила съм го и ще го направя пак ,ако ми се случи!
    maDamn

По - добре да те опипва само 1, отколкото петима, шестима

Това може да го прави само приятелят ми.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Ак това е приятелят ми океи, няма проблеми, но ако е някой непознат един хубав юмрук в корема ще ми свърши доста добра работа
    дам и аз съм на това мнение

Какви шамари я се осъзнайте Шамари никога не е имало
    I Love YOU baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си