.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да печелим пари от интернет

Здравейте искам да ви попитам трябват ми пари да събера.На 14 съм но за работа още едва ли ..та някакви сайтове за печелене на,пари,парични награди чрез нета или какво и да е за изкарване на пари ..
    Някой знае ли нещо,сайт,съвет .. ?

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    От некой покер сайт.

Кой сайт ? други предложения ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пиши в гугъл по въпроса- на мен ми излязоха хиляди резултати току-що.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    най-зарибителни бяха от кешфиеста. Все пускаха тук линкове преди, ама никой почти не се върза.

Голям фен Аватара на play23
    Да печелиш пари от интернет не е невъзможно. Зарежи разни скамове от сорта на необъкс да цъкаш по някви линкове и те ще ти дават пари, да ама не. Най-разпространените начини са freelance т.е може да правиш нещо и го предлагаш по интернет, било то преводи, писане на стаии, изработка на лога, сайтове и т.н Другото е да си направиш сайт на който ако не искаш да правиш луди пари за реклама да направиш SEO(Search Engine Optimization) варианите за печалба от тях са Adsense и производните му т.е поставяш реклами в сайта, ако някой цъкне по тях взимаш пари. Affiliate, отново реклами ако някой цъкне и купи нещо от въпросния сайт взимаш процент. Пари могат да се печелят и от продажба на линкове както и доста други начини. Вземи например този форум, няколко хиляди на месец не им мърдат.

ако не пари, можеш да печелиш награди от подписа ми
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си