.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на shadows92

Помощ за цвета на косата / боядисване

Здравейте имам проблем с цвета на косата и се нуждая от няколко съвета и мнения за да знам как да постъпя за да оправя колкото се може положението, без да го влоша.

Така естественият ми цвят е кестеняв, но в момента съм руса. Изрусиха ме на фризьор ходих няколко пъти докато постигнах желания цвят и после се боядисвах в домашни условия с боя на Cramer Color 121- super mat --> http://cosmeticline.bg/BOJA-ZA-KOSA-...1.html?invis=6

Изрусяваше ми перфектно корените като надолу убиваше оранжевият цвят и не променяше цвета надолу, беше си хубаво русо към жълто по скоро отколкото сиво / тоест беше равномерен цвета/. Но така се случи, че бях в друг град преди няколко дни и не можех да си намеря боята, а корените ми бяха доста израснали и си купих испанска боя, пак същия цвят мат, но това беше най-голямата грешка.
    Получи се следното. Нагоре в корените и малко 1-2см надолу стана сиво-мише, личи си, че е сиво защото на долу косата ми е малко по русо-жълтеникава. Въпроса ми е има ли как да оправя положението, защото ако чакам да ми израснат пак корените, сивото само ще слезне надолу, а ако сложа от Cremar Colora се притеснявам дали сивото няма да стане още по сиво или бяло, а не искам да ми бъде в сивия нюанс косата.

Ето снимка за да добиете някаква представа горе долу. Благодаря ви много и се надявам да има начин да замажа положението поне малко..

http://prikachi.com/images/614/3892614n.jpg

Никой ли друг не е правил подобна глупост ....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз направих подобна глупост, обаче не знам как на теб да помогна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, на мен така дори ми харесваш, стои интересно.
    Според мен обаче, ако си вземеш от 1вата боя, с която си се боядисвала първо ( по-жълтеникавата ) и си боядисаш пак корените, ще се получи същия цвят, както надолу. Тъй като русо-сивият цвят е по-светъл, той ще се прикрие. Честно казано не съм пробвала точно тази комбинация, но доста съм сменяла бои и цветове.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

И на мен това ми беше първата мисъл, но 121 супер мат на cremar, което съм ползвала се води изсветляваща боя и се безпокоя да не би да изсветли това сивото, а не да го покрие.

Според мен и така много ти отива Еми не знам.Аз бих отишла на фризиор отново и след това пак да повторя процедурата с боята
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    И на мен това ми беше първата мисъл, но 121 супер мат на cremar, което съм ползвала се води изсветляваща боя и се безпокоя да не би да изсветли това сивото, а не да го покрие.
    Според мен ще изсветли още.. Но не знам със сигурност, аз от около месец съм руса..

А иначе и аз направих подобна глупост, както казах по-горе. Бях червена около 5 години и ми скимна да се правя ярко червена, но няма как да стане без да се изруся. И първо бях с руси корени и червена коса, после рижава, а сега съм с русо-бели корени около 3-4 см, а надолу съм по-жълтеникава, така че не си само ти с един цвят корени и надолу друг цвят Ама честно казано си ходя така и хич не ми пука, но при мен е това, че аз сама се изрусявам, не на фризьор, защото някак си по-голяма тръпка ми е
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Di
    харесва ми сивото,наблегни на него според мен за цялата коса
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си