- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
Ами аз неслучайно бях казала за едно друго момче, че според мен е по - красив от него, но той и днес ми каза: "Виж, и ти на мен ми каза, че друг е по - красив, но аз не се обидих." А по принцип е мнооого ревнив.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
щом е мноооого ревнив,вътрешно едва ли му е станало приятно.Дано оценява колко готина приятелка има,защото много момичета на твое място нямаше да му търпят изказванията и поведението му
Аз честно казано дори се чудя дали още да търпя изказванията му - дойде ми в много. Но от друга страна сме заедно от толкова време.. показва, че е сериозен, интересува се достатъчно от мен. Просто ме е страх да не би тези други момичета да присъстват повече в мислите му от мен и да не би някой ден да ме замени за някоя от тях.
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Виж, сама си го правиш. Не е нужно да търпиш каквото и да било. Всичко става с разговори, а ако не му изнася, майнака му.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И какво да му кажа? "Не искам повече да слушам за други момичета". Да, той ще престане да говори по тая тема, но аз като знам, че това може още да му е в главата... пак няма да съм спокойна.Първоначално написано от ledenakrasota
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не! "Не ми харесва все да изтъкваш, че някоя друга е еди какво си по-добра/хубава/готина от мен."
Защото от там идва твоето безпокойство, отразява ти се на самочувствието и започва недоверието към него.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
ами направи така, че ти да си му в главата![]()
NOH8
Първоначално написано от ledenakrasota
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами аз това му го казах, неговия отговор "Добре повече няма да говоря затова." И определено си прав/а - отразява ми се адски лошо на самочувствието.Първоначално написано от ledenakrasota
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
няма как да си сигурна какво ще стане някой ден,затова си избий тези мисли от главата,и се радвай на връзката ви сега в момента..
[quote="BloomF"]Първоначално написано от ledenakrasota
Просто от това идват нещата и е важно как му го казваш. Трябва да разбере как на теб ти действа това, а не ,че се обиждаш от намеците му.
[quote="ledenakrasota"]Той няма как да не е разбрал как ми се отразява.. но имам чувството, че не му пука особено, че ме нарани. Оценявам искреността му, която винаги е имал, защото предпочитам да знам истината, но това ми дойде в повече.. Може би предпочита да ме нарани, но да знам истината, отколкото да премълчи.. не знам, но може да се каже, че това го разбирам по начина че, той също предпочита истината и може би съди по себе си.Първоначално написано от BloomF
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Той няма как да не е разбрал как ми се отразява.. но имам чувството, че не му пука особено, че ме нарани. Оценявам искреността му, която винаги е имал, защото предпочитам да знам истината, но това ми дойде в повече.. Може би предпочита да ме нарани, но да знам истината, отколкото да премълчи.. не знам, но може да се каже, че това го разбирам по начина че, той също предпочита истината и може би съди по себе си.[/quote]Първоначално написано от BloomF
Каква истина? Да не е умрял някой? Или да зависи нечий живот отмнението му?
Ако те обича, няма и да намекне за недостатъците ти или ще го направи деликатно. Това не му пречи да гледа другите. но не и да те сравнява и да ти руши авторитета и самооважението. Човек, който обича половинката си, няма да направи такова нещо.![]()
Ние сме си директни, макар че се опита все пак да го каже по деликатно... но както и да го каже, по - добре да не го бях чувала.
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Като ти знае реакцията и ако е съобразителен, щял е да си премълчи. Ако това ви е един от първите препъни камъчета просто трябва да го изгладите с говорене, а не с търпене и такива. Защото те виждам колко си притеснена, а това се отразява много зле на всичко.![]()
Да, пак ще говорим, но и аз самата не знам какво да му кажа. Фактите са си факти - за него има и по - красиви. Донякъде го разбирам, защото и аз мога да кажа, че еди кой си е по - красив от него, но въпреки това винаги ще чувствам приятеля си по по - различен начин, по който се надявам и той да чувства мен. Но аз самата никога не съм правила сравнения..Първоначално написано от ledenakrasota
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Тогава е дошло времето на взаимните компромиси, изслушвания и балансиране във връзката. Няма страшно. Първо се успокой и ще ти дойде каквото искате да си кажте.Първоначално написано от BloomF
![]()
Може би е така. Утре сутрин ще му мисля - утрото е по - мъдро от вечерта все пак. Мерси за съветите ledenakrasotaПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Моля! Стискам палци и чакам резултати.![]()
На мен би ми станало супер обидно...и сигурно щях да го помоля да не го коментира повече пред мен.