.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

С най-добрата ми приятелка харесваме едно и също момче

Здравеите! Пиша Ви, защото отчаяно ми трябва съвет. Благодаря Ви предварително! Проблемът е, че с моята най-добра приятелка харесваме едно и също момче и дори от време на време се караме, заради това. Той е нов в нашия клас-дойде миналата седмица. Наистина мега много го харесвам и го искам за мен. Не искам да прозвучи наивно, но мисля, че той харесва мен а, не нея, защото постоянно ме зяпа в часовете и когато аз се обърна към него и го погледна, той така ми се усмихва, че аз направо се разтапям ... Когато например приятелката ми, му се усмихне, той изобщо не и отвръща, не приказва с нея, когато тя го заговори-абе изобщо не я отразява. Тя вижда това, но нищо не казва. Та въпроса ми е, ако например нещо се случи между нас, например той ми предложи какво да правя-ако му приема ще разбия сърцето на приятелката ми, но ако го оставя на нея мен ще ме боли. Как да постъпя? Моля Ви, помогнете ми !!!!!
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Супер фен Аватара на elysunny
    момчета много, истински приятели много малко

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    +1
    Недей заради някъв си там да заебаваш приятелството!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ти първо разбери дали те харесва тогава се чуди дали да приемеш или не

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз пък ще ти кажа първо да разбереш колко ти е приятелка твойта приятелка...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    +1
    Недей заради някъв си там да заебаваш приятелството!
    о, всевишнуе приятелство, щом си толкова истинско, не би трябвало едно момче да те развали, нали
    чета 'под игото' и се превземам
    пък и точните хора не правят проблеми за такива работи
    още повече, че колкото и да го мислиш, вариантите си остават два-три, да пробваш и да стане, или не, или да не пробваш. аз лично бих опитал на твое място.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако той те харесва и ти него - не виждам къде е проблема , би трябвало "най - добрата ти приятелка" да го разбере това. Ако приятелството ви е истинско , надали едно момче ще го разруши.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

е нали уж ходиш с Пипо ??

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от sladkutukotenci
    хахаха busted

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Поговори с приятелката си и се разберете да не се карате за момчета и която и да избере той да не си разваляте приятелството.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ВИДЯЛИ сте го за ПЪРВИ път преди една седмица. Какви разбити сърца, какво чудо?!

Супер фен Аватара на someonerandom
    На колко сте?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако той те харесва и ти него - не виждам къде е проблема , би трябвало "най - добрата ти приятелка" да го разбере това. Ако приятелството ви е истинско , надали едно момче ще го разруши.
    +10000000000....

Разбери дали той те харесва и ако те харесва и станете гаджета не казвай на приятелката ти

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Steny
    Разбери дали той те харесва и ако те харесва и станете гаджета не казвай на приятелката ти
    Доста тъпо изказване от твоя страна. Мислиш ли, че ако тръгнат приятелката и няма да разбера? Все пак са приятелки и малко или много си споделят, а ако не от него, то ще разбере от някой друг, било то общ познат или някой които е видял нея и въпросното момче заедно в компрометираща ситуация ( целувка и тн ).

Повече от фен

И тя ако е истинска приятелка,ще разбере,че това,че тя не може да го има,не значи,че никoй друг не може.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако ти е приятелка и вижда, че той те харесва ще го остави намира и ще те подкрепи, щом се харесвате.

Една приятелка, истинска няма да спори с теб за едно момче.

Всеки има различия, но ако наистина сте приятелки винаги, колкото и да боли, тази която вижда,че той и ти се обичате ще ви остави. Защото той не е за нея, особенослед като не й отвръща.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Офффф '' Ви '' се пише с главна буква само, когато е в учтива ф-маа !!!! Тоест, когато говориш на Вие - на един човек, защо го пишете в темите си към целия форум !!!

По темата - Предцени дали момчето си заслужава, ако да - бори се за него, без значение коя още го харесва !

Познаваш го от една седмица, но вече го харесваш. Аха...

Разбери първо дали той те "харесва", после мисли на кой сърцето му ще е разбито.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Помисли си хубаво кого е по-важен за теб - приятелката или момчето. Ще ти кажа само, че истинските приятели са рядкост, а зарибявки и гаджета много има.

Фен
    Град
    bg
    И аз имах същия проблем в крайна сметка се оказа,че не харесва нито една от 2-те ни

Град
    Провинцията
    Свидетел съм бил на доста такива ситуации и поуката която си извадих е че всеки ще ти каже да избереш приятеля, но ти от инат ще избереш т.нар. "любов". След това ще се скарате и ще се опитваш да се сприятелиш отново с приятеля, но безуспешно, поне в повечето случаи. (говоря в общ знаменател)

Цитирай Първоначално написано от sladkutukotenci
    Пипо е много мъжествено име.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Vladel

И тя ако е истинска приятелка,ще разбере,че това,че тя не може да го има,не значи,че никoй друг не може.
    Точно това и аз щях да кажа. И все пак ,тя го харесва и ако тръгнете ще й бъде мнооого гадно,затова добре обмисли кой от двамата искаш повече.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ами аз съм била в тази ситуация, обаче аз бях момичето, което го харесваше, а той нея не.Станаха гаджета с най-добрата ми приятелка, но никога не съм и правила проблеми.Да, беше ми гадно, но ако ти е приятелка ще осъзнае, че не е края на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си