.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Аз пък ще ти кажа първо да разбереш колко ти е приятелка твойта приятелка...
    +1
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако той те харесва и ти него - не виждам къде е проблема , би трябвало "най - добрата ти приятелка" да го разбере това. Ако приятелството ви е истинско , надали едно момче ще го разруши.
    много правилно казано. Няма какво да допълвам...
    awerw

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако сте истински приятелки тя ще се радва за теб, утеши я като я запознаеш с някого или и кажи нещо като ''толкова момчета се заглеждат по теб, като пешо от А клас''
    примерно.

пък ако искаш да и кажеш първо нещо като '' Нели, трябва да ти кажа нещо. Гошо иска да почнем да излизаме заедно..обаче първо исках да говоря с теб, дали си съгласна, защото си ми голяма приятелка и не искам да те губя''

и така нататък...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Много е кофти,знам го, и аз сега в подобна ситуация,обаче наистина ако ти е приятелка,ще го преживее и няма да прави проблеми..само недей ако станете гаджета примерно да я каниш да идва с вас или да я игнорирате като е с вас..щото е адски гадно и тъпо! Успех!
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Е ти си мнг страннен човек , как така ходиш с Пипо , пък харесваш някъв немец

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Според мен не заебавай приятелката си заради него.. Ама тук идва и вариантът, че той може да реши да се пробва и с нея.. И тя да приеме, въпреки това, че ти не си го направила ЗАРАДИ НЕЯ.. И така хем оставаш без гадже, хем без приятелка Не е изгодна оферта, нали?!
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

А с Мартин ходите ли още ?

Супер фен Аватара на gabsit000
    Това е най-тъпото нещо,което може да се случи!!!Като малка ми се беше случило и като знам колко проста съм била,добре че момчето беше с акъла си и не тръгна с нито една ...Зарежи това момче,момчета колкото искаш,ако ти е истинска приятелка и наистина държиш на нея,мисля че избора какво да правиш ти е ясен!И не бъди тъпа да развалиш едно приятелство заради някой който не е сигурно до къде ще го бъде...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си