Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
1.Колко често миете косата си? - Зависи: лятото- през ден, а зимата- през 2 или 3.
2.Колко често подстригвате косата си? - Един път месечно.
3.С каква прическа ви е най - удобно?- Когато съм на дскл ми е най-удобно с вързана коса, за да не ми пречи, когато пиша, но въпреки това я връзвам рядко.
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Доволна съм.
5.Как изправяте косата си? - Амиииииииииии... с преса !?

6.Колко често миете лицето си? - Сутрин, преди да изляза, вечер. Общо взето 3 4 пъти на ден.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?- Не ми излизат често. Може би защото си правя маски за лице 1-2 пъти седмично, почиствам си лицето с тоник, или гел-тоник всяка вечер, и след това го мажа с крем за лице.
8.Мислите ли, че пр
итежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - [i]Хм, не съм се замисляла.[/i]

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?- Не, не я боядисвам и не мисля да започвам. Ще е голяма грешка. А онзи ден, влизам аз в един магазин и продавачката ме попита какъв номер боя използвам. След като и казах, че не се боядисвам, тя беше учудена и каза, че този цвят много трудно се постигал.
10.Колко често миете зъбите си?
- Сутрин, преди да отида на дскл, вечер и ако излизам някъде- преди да изляза.