1.Колко често миете косата си? 2 пъти в седмицата
2.Колко често подстригвате косата си? на 6 месеца
3.С каква прическа ви е най - удобно? пусната коса
4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? ами да порасне с още 10 см по-бързо иначе съм доволна
5.Как изправяте косата си? с преса... със сешоар много рядко, но повечето пъти се отказвам,защото е много играчка

6.Колко често миете лицето си? ами всеки ден най-малко по 1 път с хидратиращ продукт, но повечето пъти по 2 всеки ден.. иначе само с вода, когато се сетя.. т.е. 10-15 пъти на ден
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? ами не знам дали е често.. повечето пъти преди менструацията.. и или слагам кремче Здраве или Бочко, или едно за пъпки + често почистване с хидратиращ продукт
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникално, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? ами не знам.. всеки човек има нещо,което другите не притежават.. т.е. нещо, което го отличава...не знам.. може би очите а вътрешно.. не знам.. доста неща

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? не си я боядисвам и не мисля, че някога ще я боядисвам без да имам нужда
10.Колко често миете зъбите си? всеки ден по 2-3 пъти