- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му е по-готина от мен
Първоначално написано от bonbona102
Е да, така ще кажеш като му е бивша.Дай снимки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Picz or didn't happen!
пхахахахахахах :Д:Д:Д:Д:Д
извинявай не се сдържах
какво като е по-хубава? и моя приятел има бивши, които изглеждат по-добре от мен, и какво ? Сега е с теб, значи е намерил нещо по-хубаво в теб, я се дръж малко и не се самонавивай за глупости, моля ти се.
Освен това само ще ти кажа, че мъжете гледат външен вид, но не чак толкова задълбочено, както ние гледаме на себе си. Спокойно.![]()
A.D.I.D.A.S.
Да бе,ми ако го има регистрация тука .Ще вземе да се види и ще стане страшноПървоначално написано от SisiStrange
Магдалино нямаш си друга работа тука да ми пишеш на темите значи.Как ти завиждам обаче ,че си болна.В събота ще ти разкажа всичко не са измъчвай да ми пишеш.Първоначално написано от twinnieh
не знам за какво въобще се затормозяваш с такива неща и най-лошото че се сравняваш с нея..живей си живота продължавай напред..кво те е*е ква талия и кво тяло има ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
То аз как се измъчвам,направоо.. Лелее! Стига с тези теми,моля ти се! Мен,като ме няма да ти наливам акъл в главата,така става!Първоначално написано от bonbona102
![]()
Не се подценявай,всеки човек е сам за себе си уникален.
Уникален, като всички останали.Първоначално написано от Melenchok
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
може да харесва грозни
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не. Той самия е по-грозен от нея!Първоначално написано от tuzaro
.. (Този коментар най-много ме кефи!
)
Ми аз съм някъв мазохист май шото в сичките ми гаджета са по-грози от мен ама аз пак си ги обиичамПървоначално написано от twinnieh
На моя бившата му има супер яко тяло... другата му бивша си е направо трепач... всичките му бивши в интерес на истина са много яки на външен вид... стегнати тела, пищни форми и прочие... Аз нито съм голяма красавица нито имам супер якото тяло... ама не се комплексирам така... Много си въобразяваш... щом е с теб, значи нещо повече от останалите с които е бил го е привлякло
Аз не мога да разбера какво те измъчва. Щом е с теб, въпреки нея, значи иска теб. Може ти да си неговия тип момиче. Защо се тормозиш излишно?
Момчетата имат различни вкусове.![]()
Я си представи, че си онова различното момиче, което го е грабнало. Не си като предишните му. Сигурно са от един типаж.Ти си различната. Нещо го е заковало!
Това трябва да те ласкае, а не комплексира. Друго е да се вайкаш сега. Като нещо не си харесваш се стягай за работа и го направи така, че да ти харесва.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Разбрах защо е скъсал с нея-защото е тъпа.![]()
Трудно ми е да повярвам.Първоначално написано от bonbona102
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
[b]о, милата... как се измъчваПървоначално написано от bonbona102
.... и как пък го реши т'ва
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Защо се ровиш в миналото? Има си причина да не е с нея и има си и причина да е с теб! Това за което се притесняваш са пълни глупости породени от това, че си комплексарка и половинаМалко самочувствие няма да е лошо...
In a mad world , only the mad are sane...
Значи не се надявай на много дългогодишна връзкаПървоначално написано от bonbona102
![]()