Първоначално написано от
bonbona102
Магдалино не остри ноктите ще го късам и ако се питате защо.Защото не е нищо особено и ми се прави на много готин.Снощи карал колата на баща си и такива работи ауу как ме изнерви.И ми каза ,че колата била спортна и аз си представям вече някоя хубава кола в тоя момент ,обаче ми прати името аз реших да я видя тая "спортна кола" ми тя няква таратайка от 89-та и вече се хвали с нея.Не ,че ми е за колата не съм тръгнала да се женя за него де.Ама и с колелото си да се хвалеше (ако има такова)пак щях да се изнервя щото повтарям много мразя някое момче да ми се хвали.Разбирам да беше някой богат и хубав пак щях да му се разкрещя ама извинете майка му е чистачка,а баща му тракторист и вече -Аз съм голямата работа.За такова самочувствие трябва да имаш основа за него според мен.За това късам с него и повтарям не е заради колата а за принципа
Да,това ми го каза! Но той ли е виновен,че майка му е чистачка в неговото училище,а баща му тракторист? Както и да е.. Искам да видя реакцията му,когато скъсате ;дд ! Ама преди да тръгнете ти ми каза,че е досаден,нали? Въобще защо се захвана с него.. Това беше ОГРОМНА грешка!