Цитирай Първоначално написано от twinnieh
Цитирай Първоначално написано от Bozichko
Е, кво трябва да знам за вас ? То няма нищо за знаене. Вие сте поредните, ПОРЕДНИТЕ 2 безмозъчни кифли. Кво да ви разгадавам? Плоския начин на мислене? Факта, че сте на по 13-14 годинки и вече се чудите, с кой батко да се на*бете? Цепя мрака с фенерче? Така е, не сте забозали пред компа, вие сте забозали в живота, деградирате и си е сеир да го гледаш отстрани. На живо... На живо, къде си тръгнала на живо да ми говориш бе, хлапе? Такива дришни, като тебе, на живо и плюнката си не бих дал за тях. Брей, не стига, че глупаво, ма и нагло бе...
Квото и да кажа,мизерните парцали,като теб няма да го разберат! Явно истината те грейна у гъзето,хейтър! Явно се мислиш за много умен,а? Хахахаха! Безмозъчни? Значи темите и коментарите,които пишем определят това,че сме глупави? Ахх.. тва не го знаех! Мерси,че ми каза! В училище сме отличнички,ама явно щом характерите ни са такива значи сме безмозъчни. Виж Софи! Научихме нещо ново от "майсторския" същински гей,който говори само за е**не и за това,как хората са глупави. Явно главата и мозъкът му са били наебани така жестоко,че вече не могат да мислят трезво. Е.. ако има мозък,де.
Не те разбрах, ще повториш ли?