Сорка, Nolifer-а трябваше да се прибере от работа. Наистина, необвързан съм, след 3 години с човек, на който дори и 2те взети заедно, сте едно нищо, не ми и трябва друга връзка. Аз циганин не съм, няма и да бъда. Кое затапвате, само не разбрах? Аз отдавна съм отстъпил пред вашата простотия, колкото и да ви се обяснява нещо, от повечето потребители тук, вие продължихте да се излагате. Радвам се, че единствения ми допир до хора като вас 2те, е само в интернет. Дори не си струвате това, че да напиша нещо смислено по ваш адрес. Вие сте нищо повече от 2 разглезени, плиткоумни, повърхностни, пикли, които все още не са видели нищо от живота, а знаят всичко наготово. Радвайте се докато ги има родителите ви, никой няма да си прави труда да ви търпи! Браво, честито, че сте отличнички, явно в пропадналото ви училище, сте най-умните. В реалния свят, нито сте най-умни, нито сте най-красиви (тази тема го доказа)! Свършиха ви заучените фразички и почнахте с празните обиди. Жалки сте и такъв е животът ви. На работа имам достатъчно свободно време за да спамя с мърли като вас. Това е последният ми пост, с който ще се обърна към вас и ако имате дори малкото доблест, гордост или самочувствие, то по-добре си замълчете и спрете да показвате невероятната си селтащина и простащина. Лека вечер от мен !