.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Трябва да си много тъп, за да кажеш такова нещо.
    Най-безсмислената книга, която съм чела е "Безнадежден случай" на Греъм Грийн.
    Аз го/я подкрепям. И за мен най-скучното, което съм чел е Под Игото. Макар че Чичовци я следва плътно. И сега всички, които не са ги чели, ще ме нахранят как не разбирам от литература.
    Welcome to the end of the thought process.

приключенията на том сойер.... такава ТЪПОТИЯ не бях чела сериозно... и то беше някъде 3 клас

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Портретът на Дориан Грей - Оскар Уайлд. Много бавно се развиваше действието и ми стана скучна, но има прекрасни неща в нея, просто ми доскуча. То - С. Кинг - мудна, скучна и с твърде малко бруталности. Кулинар - А. Варго - твърде малко бруталности, но иначе беше интересна на моменти - доста скучна.

Е, ся ти... айде, да не казвам какво... ти!! "Портретът на Дориан Грей" е най-великата книга! Вярно, че е малко философска, ама.. автора да знаеш кви ги ръси само... ама кво да ти обяснявам, чел/а си я..

Иначе най-тъпата беше... много ще се учудят някои, но 'Здрач' по-тъпа книга просто няма. А, чакайте, и още една - нещо за говореща роза от 1 турска авторка. Супербезмислена.. айде, ще следя темичкатаа...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ariimeri97 Виж мнението
    приключенията на том сойер.... такава ТЪПОТИЯ не бях чела сериозно... и то беше някъде 3 клас
    Наистина, тая книга 6 пъти я почнах и така и не я дочетох... мн тъпаа..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

На мен "Под Игото" ми я прочетоха, значи не се брои. И аз мисля, че книгите от списъка за лятото са тъпи.

Мега фен Аватара на Colouring
    Трима души в една лодка (без да става дума за кучето)-Джеръм К. Джеръм

Много ми беше..плоска и скучна.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от callia Виж мнението
    Е, ся ти... айде, да не казвам какво... ти!! "Портретът на Дориан Грей" е най-великата книга! Вярно, че е малко философска, ама.. автора да знаеш кви ги ръси само... ама кво да ти обяснявам, чел/а си я..

Иначе най-тъпата беше... много ще се учудят някои, но 'Здрач' по-тъпа книга просто няма. А, чакайте, и още една - нещо за говореща роза от 1 турска авторка. Супербезмислена.. айде, ще следя темичкатаа...
    Да верно... "Портретът на Дориан Грей" е най-великата книга!Обожавам я! А от книгите които съм чела най–не ми хареса "Приказка без край".Дори не знам защо...нещо ми се стори скучна.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не може да се каже , че съм чела подобна "тъпа" книга. Дори да ми се струваше тъпо в началото , все нещо изникваше , което да ми бе интересно.

Всеки с вкуса си.

На мен пък много ми харесват книгите на Хорхе Букай. Като се вникне в смисъла им, стават доста интересни. Пък и никой не ви задължава да си градите живота по начина , описан в книгите , нали се сещате ? Книгата просто е създадена с цел да поучи с нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Concussion
    Няма тъпи книги, има безмозъчни лапета.

Никъде не видях Вампирски целувки в тая тема, а трябва да е тука..

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Няма тъпи книги, има безмозъчни лапета.
    Не ми казвай, че всяка книга, що си прочел, ти е била суперитересна и хиперзабавана...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Цитирай Първоначално написано от callia Виж мнението
    Не ми казвай, че всяка книга, що си прочел, ти е била суперитересна и хиперзабавана...
    Дa, защото такива книги търся, знам къде да ги намирам, знам какво да чета и никога не оставам разочарована. Нямам предвид вампирясали пубери и такива историйки, говоря за ЗЛАТА, СЪКРОВИЩА. Няма как да си вземеш книжле за разглезени дечица, които се чудят как могат да станат вампири и да очакваш да ти е "супер интересно". Има книги, които просто те оставят без дъх, но за тях не очаквайте да чуете по MTV или някъде другаде, те са в антикварната книжарница.
    Последно редактирано от Concussion : 01-06-2012 на 18:05

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И все пак, ако всички книги бяха толкова интересни и нямаше тъпи книги, както ти каза, не би трябвало да избираш какво да четеш, а да четеш всичко, защото не е тъпо... Но не е така, нали?

Докато има милиони заблудени, които да купуват поредицата "Здрач", ще има и боклуци. За мен това не е книга, не е изкуство, не е нещо, което да ми спре дъха. И никак нямам предвид само "Здрач". Това е, не искам да навлизам в дискусии, всеки си избира, но пак ви давам съвет - в антикварните книжарници е истината.

Град
    Че в антикварните книжарници, има много стойностна литература, никой не го успорва и това е факт. Но виж това, че няма тъпи книги, не е точно така. Например има книги и писатели, които няма шанс да ми харешат и умишлено избягвам, но това не значи, че са по-малко глупави или че ги няма.

Но има и друго нещо - има хора с различни вкусове, на теб може да не ти хареса нещо наистина стойностно, но не защото то е тъпо и безинтересно, или защото ти не харесваш стойностни книги, просто не търсиш това, не е лъжица за твоята уста, ако мога така да се изразя.

Град
    Така е, една книга може да е прекрасна за някой, изпълнена със смисъл и изящество, докато за друг същата книга може да бъде повърхностна, скучна, безинтересна. Всичко си е до човек. Затова тук изразяваме мнението си за книги, които на нас самите не са ни харесали и са ни се видяли глупави, но това е просто нашето мнение, което споделяме. То не става абсолютна истина за всички.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кои са Илюминатите...може би очаквах нещо друг и ме разочарова книгата.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Под игото тъпа книга?
    не е ,напротив интересна е ...това ,че не я разбираш ,не ти дава правото да я убиждаш........за мен няма тъпа книга ,както вие казвате!!!!!!!

Ако питаш мене, всички книги от А до Я са тъпи. Като цяло за мен книгата е тъпо, скучно нещо, като ви харесва да четете книги правете го, на мене не ми харесва - не го правя. Има много по-смислени неща от четенето на книга, лично мое мнение ) Иначе Железният Светилник я намирам за много смотана, Под Игото беше 100 пъти по смислена.

Повече от фен Аватара на Just.Smile
    Цитирай Първоначално написано от MannieG Виж мнението
    Ако питаш мене, всички книги от А до Я са тъпи.
    Ей това вече ме разби...

Иначе според мен съществуват тъпи книги, ама аз се старая да ги избягвам и ако не ми е интересно в началото, прочитам направо края и я оставям.
    Например "До Чикаго и назад" не ми беше изобщо интересна.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Бягащата с вълци не я разбрах въобще. 5478 пъти четох отделни глави и я почвах отначало но..
    Том Сойер също я започвах милион пъти но ..
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не съм чела, нещо което не ми харесва

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Не съм чела тъпи книги, нещо кате не ме хване, не го чета..
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун. Не е глупава, но е комерсиална.
    това е най - интересната книга, Дан Браун е много добър автор според мен, успява да те грабне и да те държи в напрежение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си