- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя е най-тъпата книга,която сте чели?
приключенията на том сойер.... такава ТЪПОТИЯ не бях чела сериозно... и то беше някъде 3 клас
Е, ся ти... айде, да не казвам какво... ти!! "Портретът на Дориан Грей" е най-великата книга! Вярно, че е малко философска, ама.. автора да знаеш кви ги ръси само... ама кво да ти обяснявам, чел/а си я..
Иначе най-тъпата беше... много ще се учудят някои, но 'Здрач' по-тъпа книга просто няма. А, чакайте, и още една - нещо за говореща роза от 1 турска авторка. Супербезмислена.. айде, ще следя темичкатаа...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
На мен "Под Игото" ми я прочетоха, значи не се брои. И аз мисля, че книгите от списъка за лятото са тъпи.
Трима души в една лодка (без да става дума за кучето)-Джеръм К. Джеръм
Много ми беше..плоска и скучна.
Не може да се каже , че съм чела подобна "тъпа" книга. Дори да ми се струваше тъпо в началото , все нещо изникваше , което да ми бе интересно.
Всеки с вкуса си.
На мен пък много ми харесват книгите на Хорхе Букай. Като се вникне в смисъла им, стават доста интересни. Пък и никой не ви задължава да си градите живота по начина , описан в книгите , нали се сещате ? Книгата просто е създадена с цел да поучи с нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никъде не видях Вампирски целувки в тая тема, а трябва да е тука..
Дa, защото такива книги търся, знам къде да ги намирам, знам какво да чета и никога не оставам разочарована. Нямам предвид вампирясали пубери и такива историйки, говоря за ЗЛАТА, СЪКРОВИЩА. Няма как да си вземеш книжле за разглезени дечица, които се чудят как могат да станат вампири и да очакваш да ти е "супер интересно". Има книги, които просто те оставят без дъх, но за тях не очаквайте да чуете по MTV или някъде другаде, те са в антикварната книжарница.
Последно редактирано от Concussion : 01-06-2012 на 18:05
И все пак, ако всички книги бяха толкова интересни и нямаше тъпи книги, както ти каза, не би трябвало да избираш какво да четеш, а да четеш всичко, защото не е тъпо... Но не е така, нали?
Докато има милиони заблудени, които да купуват поредицата "Здрач", ще има и боклуци. За мен това не е книга, не е изкуство, не е нещо, което да ми спре дъха. И никак нямам предвид само "Здрач". Това е, не искам да навлизам в дискусии, всеки си избира, но пак ви давам съвет - в антикварните книжарници е истината.
Че в антикварните книжарници, има много стойностна литература, никой не го успорва и това е факт. Но виж това, че няма тъпи книги, не е точно така. Например има книги и писатели, които няма шанс да ми харешат и умишлено избягвам, но това не значи, че са по-малко глупави или че ги няма.
Но има и друго нещо - има хора с различни вкусове, на теб може да не ти хареса нещо наистина стойностно, но не защото то е тъпо и безинтересно, или защото ти не харесваш стойностни книги, просто не търсиш това, не е лъжица за твоята уста, ако мога така да се изразя.
Така е, една книга може да е прекрасна за някой, изпълнена със смисъл и изящество, докато за друг същата книга може да бъде повърхностна, скучна, безинтересна. Всичко си е до човек. Затова тук изразяваме мнението си за книги, които на нас самите не са ни харесали и са ни се видяли глупави, но това е просто нашето мнение, което споделяме. То не става абсолютна истина за всички.
Кои са Илюминатите...може би очаквах нещо друг и ме разочарова книгата.
maDamn
Ако питаш мене, всички книги от А до Я са тъпи. Като цяло за мен книгата е тъпо, скучно нещо, като ви харесва да четете книги правете го, на мене не ми харесва - не го правя. Има много по-смислени неща от четенето на книга, лично мое мнение) Иначе Железният Светилник я намирам за много смотана, Под Игото беше 100 пъти по смислена.
Бягащата с вълци не я разбрах въобще. 5478 пъти четох отделни глави и я почвах отначало но..
Том Сойер също я започвах милион пъти но ..
<3 d(ˆˆ)b
Не съм чела тъпи книги, нещо кате не ме хване, не го чета..
Come on skinny love just last the year...