- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не мога да пия алкохол вече...
Така. Това не е проблем ама ми е странно защо така става... значи преди си пиех всяка вечер по малко, така леко да ме цъкне. Преди месец обаче се напих много здраво поради лични причини... 1 бутилка уиски (1 литър) за 1 час на гладно... (аз се чудя как не ми е станало нещо ?) то не беше повръщане, на другия ден все едно са играли с главата ми финал на световно по футбол... бях дроб... и оттогава не съм пил. Преди малко си сипах малко ракия, 1 глътка и едвам не повърнах... просто ми става гадно като усетя вкуса на алкохола... още една глътка и храната ми влезе в устата... Що става така? Пие ми се ама усещам че организма иска да изхвърли алкохола... Кво да правя? Нима вече не мога да пия ? Точно сега имам нужда да се напия ама не като оня път...![]()
Не ама е подобно...![]()
След Нова Година известно време и аз бях така. Ще се оправиш
Какво означава "имам нужда да се напия"?! Не ти ли стига, че си се наливал до толкова, че да си причиниш алкохолно натравяне?!
Друга работа нямаш ли си освен да се правиш на алкохолизиран глупак?!
И аз така вече не понасям уиски![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
седнах да пия и вече по малко ми се гади...
Алкохолно натравяне се е получило. Дай си малко почивка без алкохол.
щото не си влюбен...Първоначално написано от petrunka
ПП. клин клин избива... почнах пак да пия и не ми се гади вече изобщо... проблема е решен ! само дето не ме хваща много ама...
Като се натряскам следващия път ще го имам в предвидПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx