- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиво или НЕ ??
Преди го смятах за грозно, но сега не мисля така. Имам много познати които не са с перфектни носове, но въпреки това са красиви. Мога да дам пример с Ellie Goulding
Красива е, въпреки че носа и не е идеален![]()
не говоря за това, а дали могат да бъдат красиви с грозен нос ..Първоначално написано от SunT
повечето от вас може би си представят нещо съвсем обикновенно,но аз говоря за наистина грозен нос
примерно http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BD...9&tx=135&ty=62
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Че първия не е чак толкова грозен.Г-жата ми по руски е с третия и наистина не е красива гледка в профил, но е имала хубаво лице на млади годиниПървоначално написано от SladkotoPoly
Но ако имаш предвид днешните стандарти, граничещи с перфекционизъм - не, определено не е красиво.
Аз имам голям нос, и ми е голям проблем и мисля че бих го оправила ако имам парите. Но има хора, които все пак мислят, че съм хубава. На мен честно казано ми трябва само един човек, който да смята така- моя приятелТова е факт и аз съм напълно щастлива
![]()
Естествено, че не е особено красиво носа да е крив, НО това НЕ означава, че момичето е грозно!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
намерих снимка даже :P? [/b]
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Хората с големи носове или с гърбица не са ми симпатични, но и моя не е от най-хубавите, чип е![]()
Може да има и най-красивото лице,но няма ли чар за нищо не става.Не е нищо това,че има грозен нос.Най-вече това ще гледат хората!!!Те ще гледат дали има интелект момичето,дали има хумор и т.н.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..