- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете и жените раци
При условие, че днешно време имаме психоанализа, въобще не разбирам как могат хората да се подвеждат по астрологията. Нищо де, тя ще поживее още 100-на години и ще изчезне. Но дотогава ще си изпиват парите на хората с хороскопи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ей, почти си готов. Само още малко да те обработя и ще ходиш по врачки и ще си гледаме на кафе.Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бъзикът си е бъзик. Но и на врата да си стъпиш, няма да ме накараш да повярвам в тея схеми. Почти всеки разумен физик и математик ще я отрече. (Доста вече са го направили публично)
Ето едно линкче: http://en.wikipedia.org/wiki/Self-serving_bias
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нищо не те карам.Първоначално написано от Chacho
Хюман дизайн само да не ми го обиждаш.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ще ме извиняваш, но и това са пълни глупости. То излиза, че хората занимаващи се с human design разбират по-добре свойствата на неутриното от учените в CERN и OPERA. Това, че някои псевдотеории подхващат стабилни основи, не значи, че са достоверни.
Ако ви е интересно да се занимавате с психологията на човека - четете психология. Там има достатъчно експериментални доказателства и в хиляди пъти повече ефективност в приложението.
Ако ви се нищат нещата из основи - захванете се с точни науки. Първо, за не ви манипулират на тази основа със заблудително навързани цитати от учебници и второ, за да намерите собствена легитимна теория, с която да си обяснявате околната среда и собственото ви място в нея.
Психологията е на първо място, както и философията.Първоначално написано от Chacho
Нищо не пречи да се дообогатиш от други източници или да видиш чужди гледни точки.
Ти ми говориш за псевдо неща, които нямат нищо общо с това, което аз ти говоря.![]()
И си обичам точните науки. Не ме изкарвай някаква...![]()
И още веднъж се съгласявам с мнението ти!Първоначално написано от Bozichko
Защо подяволите сте решили да си мерите п*шките по т'ва кой каква зодия е? И щото еди кой си се целувал хубаво значи всички от тая зодия го правят! BULLSHIT!!! .. толкова ли сте ограничени, за да се ръководите от едни зодии??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А ти за кое ми говориш?
За различните гледни точки.Първоначално написано от Chacho
![]()
Да погледнеш нещата от различни ъгли не озачава, да се съгасяваш със вижданията от всеки поглед. Нямаше да коментирам, ако не ме вълнува, просто имам някаква позиция по въпроса.
За едно и също става въпрос.Първоначално написано от Chacho
![]()
Да, но от друга страна има много обективна истинност, която изплува в споровете. Затова са ни форумите.
Аз не споря, а говоря.Първоначално написано от Chacho
![]()
Жалко, аз рядко говоряПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Първоначално написано от Chacho
Значи въобще не спориш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спорът е приятно занимание на други теми.![]()
Тъй ле? Коя ти е любимата поза?
Тази тема не е за тези неща.Първоначално написано от Chacho
![]()
Имаш ли по-нестандартни ерогенни зони?
Първоначално написано от Chacho
По-колко пъти лъскаш на ден?![]()
Максимум 3 пъти. Все пак имам съквартиранти и трябва да се ограничавам.Първоначално написано от ledenakrasota
[-o<
Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
На мен ми е интересно да чета за зодиите, но не се ръководя от това, че да определям какви ще са хората от определената зодия..
женско
И всяка тема и гледна точка е винаги провокация да мислиш и да разшириш мирогледа си!Първоначално написано от an0nimn0
Абсолютно! И мисля, че това е единственото нещо, което ме дразни в раците. Аз съм толкова лесна за изнервяне и изкарване от равновесие и те винаги го използват и някак си се наслаждават на това, че се дразня. :д Ноо пък го правят толкова добродушно и с не лоши намерения, че никога не мога да им се сърдя.Първоначално написано от jghgh
Иначе имат изключително богата душевност, някак си пълни с емоции, загрижени и добри понякога им става гадно от някакви неща, които аз не бих забелязала. За това гледам да съм много внимателна в отношенията ми с тях. Един рак ме научи да се вглеждам изключително много в детайлите и да си пестя и подбирам думите.
Това са ми наблюденията за мъжете най-вече, за жените нямам толкова добро мнение. Познавам две и двете са изпълнени с комплекси, за които някак си не могат да намерят отдушник явно, което просто не ми допада, защото разговорите с тях винаги трябва да са насочени към тях. Не твърдя, че това е общо за всички, но ми е направило силно впечатление.
Мисля, че рак е зодията, която ми е фаворит за мъж, просто намирам адски големи прилики с тях, имаме общи теми за разговор и силната им емоционалност ме привлича.
Майка ми и баща ми са рак... по наблюденията ми въобще не са егоисти. Баща ми обаче е много труден характер. Харесвам раците, защото са забавни. За целувките не съм съгласна има къде, къде по-страстни зодиииначе за забавление сте просто 6!
In a mad world , only the mad are sane...