- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете и жените раци
Пресечната точка в цялото.Първоначално написано от Chacho
Но цялото е съвкупност от неща, които не са размиват по между си.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Май много избягахме в абстракцията и метафората. Айде да оставим нещата, пък ще видим докъде ще стигне астрологията![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ето пак астрология.Първоначално написано от Chacho
Аз говоря общо, Козичке.
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз казвам, че ще отпадне от общото :РПървоначално написано от ledenakrasota
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не ти говоря за астрологията!Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Говоря ти за нещата.
Не ме дразни !
![]()
Аз ги почиствам.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Напълно вярно е. Имало е моменти в които съм умирала от ревност и то безпричинно.Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Chacho и ledenskrsota, стига сте спорили, УЕНаспамихте темата
И без това е малоумна тема.Първоначално написано от BlackSugar
Малоумен си ти. Ако беше такава нямаше да пишеш, камо ли да спориш тук. :P :PПървоначално написано от Chacho
Touche!![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Първоначално написано от miminko
Много се радвам, че и ти си рак.![]()
Мъжете и жените октоподи...
Най яките са![]()
![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам за другите зодии, но чертите на раците ги има при повечето хора от тази зодия.![]()
Като се прибавят лошите характеристики към добрите, смятам, че се получава една мноооого сладка комбинация
![]()
![]()
Smile!?
Нахвалихте се вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!