- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Неизживяната любов никога не свършва"
Какво мислите?
.. че е вярно! (или поне в моя случай)
От многото мислене върху връзката ни не успях преди години да изживея това, което имах и сега още ме държи!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм.
Още по-зле е, когато е неизживяна само за единия човек.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Включвам се към чилслото на съгласните.... надявам се да мине обаче...
Тц
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
човек все някога умира
REGGAE BOOM <3
неначесаната краста все ще те сърби , ако не се лекуваш де.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
еми не, не всичко е като по филмите, а дори във филмите има край
Вярно е! Определено е вярно!
Точно в момента съм в такава ситуация.
И знам, че колкото и да го искам.. ако някой ден нещо стане ще ми писне ужасно бързо. Ще си изживея любовта толкова бързо когато е до мен, а не когато го няма и страдам по него и т.н.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Има нещо вярно, ама си зависи от хората. Имам един познат, който преди години ходеше с едно момиче. Той беше много влюбен, но тя го остави. Колкото и години да минаха и колкото и приятелки да имаше(с някои е ходил по 1-2 години) така и неможа да я забрави.
Съгласна съмНе свършва,защото винаги стои въпроса "ами ако?".
даноПървоначално написано от Vilencety
![]()
Съгласна съм с това твърдение.Ако двама души имат чувства един към друг (дори и да са били разделени за известно време) задължително трябва да са заедно независимо от обстоятелствата, а не само да се питат "Какво ще стане, ако си дадем шанс, дали ще се получи"...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
а ако единия обича другия повече от всичко, търси го постоянно въпреки всичко, а другия вече е с друг, и не му пука за старата неизживяна любов кво става ?![]()
Първоначално написано от nepowtorima
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз мисля , че от неизживяната любов остава просто някаква тръпка , но чак пък любов.....
Първоначално написано от jghgh
Повече от това няма смисъл да пиша.Първоначално написано от NomNomNom
напълно съгласна...при мен стана така,че когато единия искаше другия, другия не го искаше... и така 1 година, докато най-накрая не се наранихме ужасно много и просто спряхме да си говорим, да се поглеждаме...остана една недовършена история...сега всеки път като го видя ми става мъчно за него, искам да го прегърна и да му кажа, че наистина беше важен човек за мен, да го питам как е... но просто се поглеждаме и се подминаваме...
Не съм съгласна. И всички, които твърдите, че и при вас е така няма откъде да знаете, че НИКОГА не свършва, защото едва ли сте на повече от 20, че да знаете какво ще е до края на живота ви.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дам,май има нещо... винаги ти гори едно малко пламъче и си мислиш "Какво щеше да е ,ако...."
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: