- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- за феновете на мускулната треска
фитнес тракия е. Има всичко необходимо , но e доста тесен - един дълбок коридор. Явно на друг фитнес ходиш , а и те повечето си приличат
И да ... от утре става студено и фитнес приключениятя започват. Стриит фитнеся ляга в зимен сън.![]()
Ами да. Дълъг и тесен. Не си пречим много.Само като се натрупат повече на един уред. Бях влизал в един по-модерен фитнес до училище Цар Симеон. Видя ми се съвсем малко помещение. Иначе облицовано модерно,с разни екстри.Първоначално написано от loveca777
ахам. Тракия си е много хубав и цената е супер.
На обяд и следобед към 2, 3 часа няма много хора. Тогава e най-добре и добрата баба винаги се радва на нови посетители.![]()
Вечер обаче по някой път става навалица и трябва да се чяка на лежанката .![]()
Да,от 9 до 16-17 часа е спокойно и с лесен достъп за всичко. Зависи и кой ден е. Понеделник и петък обикновено са повече хората,а вторник и четвъртък най-малко.
Там ли получи мускулната треска?Отдавна ли ходиш там или сега от 15 септември насам?
От миналата година , но не бях редовен.
А цяло лято само 1, 2 пъти ходих и за това имам мускулна треска.
Миналата година като си спомням как си бях напомпал от финеса гърдите и за едно лято ми се изчистиха страшно от горната страна. Предполагам, че като ми мине мускулната треска напълно след още няколко пъти отново ще се оправят . :]
НаивницаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ловееецооо,мина ли ти трескатааааа? Ходиш ли пак на "Тракия"? Кво стана с теб?
Петък бях. От тогава не съм ходил, защото вали и съм на училище Сряда или четвъртък ще ходя .Първоначално написано от redbul2
ПС: Може да сме се виждали и дори да си ми помагал.
На колко години си гори долу ?
А) От 18 до 25
Б) От 25 до 35
В)От 35 до 50 и нагоре
:{)
ТРЕСКАТА МИ МИНА![]()
кви са тия сложни тестове![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаха, държавна тайнаПървоначално написано от loveca777
![]()
олеее да не съм изтървал някоя точка .
Я пак .
А) от 5 до 15
Б) От 15 до 20
В ) От 20 до 30
Г )От 30 до 40
Д) от 40 до 50
Е) От 50 до 60
Ж) От 60 до 100
З )от 100 До 50 000 г![]()