.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Само аз ли си мисля така ?! :X

Здравейте.. Сигурно вече има такива теми, за което се извинявам..
    От доста време се чудех едно нещо... Аз ли нещо не съм в час, другите ли....

Нормално ли е според вас на 14-15 години да се прави секс. Аз лично смятам, че им е супер рано, че са малки и т.н. Но много от моите приятели, познати говорят за това, някои вече са го и правили (предполагам повечето)....
    Казват : "Еми да то за 8-9 клас си е нормално". Моята реакция е такава . Наистина ли е нормално на тези години вече да водят полов живот ? Може би аз бъркам като си мисля, че е МНООООГО рано ? Вече дори не съм сигурна кое е правилно и кое не.. Но пък всеки си решава какво да прави. Просто исках да видя различни мнения по този въпрос..

Кой когато се чувста готов.. Щом така са си решили..
    Макар, че на тази възраст аз не мога да си представя някой да се чувста готов за това (е, може и да има някои де, но това си е мое мнение!). Така че, да, според мен е прекалено рано на 14-15 да почваш да водиш полов живот.

Бях малка и гледах такива филми-знаете-забранени -все си мислех, че има мнооооого време докато ми стане позволено да правя такива "неща", че чак като стана на 18 ще се чукам, ще пуша, ще нося токове (т'ва с токовете не го осъществих), ще се гримирам (същото) и ще гледам такива филми (ама на) и винаги съм била малкото примерно детенце на мама и тати (нищо, че говорех перверзнотии), но врмената се менят и щем, не щем, или пропушваме на 13, или тайфата от посредственици и зарязва, защото си няма друга причина да го направи...Но естествено това няма да се случи, ако сме с акъла си
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Вече стана модерно да се оплакваш от 'деградиралата младеж, дето пуши, пие и се ч*ка на по 13'.На мен лично ми е писнало от 'морални' и 'интелигентни' младежи.Кат' си решил да се пазиш, дръж си гащите вдигнати.СВОИТЕ.И се научи да гледаш малко по - надълбоко и не толкова отчаяно, защото аз познавам хора свястни и умни, започнали полов живот в седми клас.Ако си вадя изводи за някой по това кога си е направил сефтето, то ще взема предвид подбудите му и конкретните обстоятелства.И няма да определя цяло поколение по него.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    То зависи от човека. В класа ми знам за 2 от момичетата, че не са девствени, едната е курва, другата не е. И двете в седми клас са го направили.
    Едната си мисли, че над нея е само небето (демек егото и не се побира в цяла България), другата е обикновена тинейджърка на 16, малко срамежлива, скромна и разбрана.

Прави си изводите. И честно, спрете с тия морални неща... не само в България е така. Масово възрастта при която се губи девствеността се понижава. И все пак е въпрос на избор, ти като не искаш да правиш секс, недей.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Това си зависи от човека ...
    Може да си на 15... да имаш сериозна връзка, да се обичате, да се чувстваш готов/а ... да имаш добро сексуално образование ... в такива случаи си е напълно нормално..
    Може и да си на 18 ... но да се метнеш на първия/та срещнат/а в леглото ... без да знаеш как стават бебетата ... това да не би да е по-добре

Дам, като гледам, само ти мислиш така
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Достатъчно е човек да е образован на тази тема.
    Няма такива глупости като рано, късно, нормално, ненормално..
    Ненормално и глупаво е да се ровиш на друг в живота и да коментираш какви са неговите постъпки.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    И пак някой започна да поставя хората под един знаменател

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Colouring
    То не зависи от това колко е голям самият човек,а от това колко е зрял.Повечето такива малки момиченца се мислят за много големи и важни,но всъщност са адски незрели и не осъзнават,че не са готови за това..Освен това са и много жалки причините,поради които го правят, и е много рядко една от тях сексът да е акт на любов.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Това си зависи от човека ...
    Може да си на 15... да имаш сериозна връзка, да се обичате, да се чувстваш готов/а ... да имаш добро сексуално образование ... в такива случаи си е напълно нормално..
    Може и да си на 18 ... но да се метнеш на първия/та срещнат/а в леглото ... без да знаеш как стават бебетата ... това да не би да е по-добре
    +1 с Fiction7577 също съм съгласна.. темата от тия две мнения се изчерпва ..

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Вече стана модерно да се оплакваш от 'деградиралата младеж, дето пуши, пие и се ч*ка на по 13'.На мен лично ми е писнало от 'морални' и 'интелигентни' младежи.Кат' си решил да се пазиш, дръж си гащите вдигнати.СВОИТЕ.И се научи да гледаш малко по - надълбоко и не толкова отчаяно, защото аз познавам хора свястни и умни, започнали полов живот в седми клас.Ако си вадя изводи за някой по това кога си е направил сефтето, то ще взема предвид подбудите му и конкретните обстоятелства.И няма да определя цяло поколение по него.

Мда и къде писах "деградирала младеж" ? Пиене пушене ? За всичко се хващате ей.. Човек да не направи тема да поиска мнения... Къде написах за поколения.. Тея украски другаде ги слагай

Мега фен
    К'во те бърка и ти да разправяш? Ето ти един виц в духа на темата:

Мъж в напреднала възраст отишъл на лекар за профилактични изследвания. Всичко се оказало наред, заприказвали се с доктора и от дума на дума станало въпрос за редовното водене на полов живот.
    - Абе докторе - казал мъжът - онзи ден си говоря със съседът ми, той е няколко години по-възрастен от мен и ми разправя, че още може това-онова с младичките, а пък аз отдавна съм залязъл ?!
    - Какво ти пречи и да разправяш? - казал лекарят.

Тази история е същата.

Стана модерно да се оплакваш, защото попринцип в България е модерно да се оплакваш от липсата на закони и морал, но също така е модерно и никой да не ти обръща внимание. Правете каквото си поискате, за това сме демократична държава, никой не ви спира, но после става така, че същите тези "отворковци" ще търчат в здравния раздел да питат дали приятелката им ще забременее, защото са правили секс, но не са стигнали до отделяне на полови клетки (в 90% от случаите, поне според разделите на този форум).

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Всеки с мнението си.За мен на 15 е нормално,на толкова съм го правила,чувствах се готова и не съжалявам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от nope342

Мда и къде писах "деградирала младеж" ? Пиене пушене ? За всичко се хващате ей.. Човек да не направи тема да поиска мнения... Къде написах за поколения.. Тея украски другаде ги слагай
    Пак беше в критикарския тон идеята ти.Пиенето и пушенето ги споменах, защото попринцип също влизат в списъка.В общия случай.

Ако Ганка е решила, че за нея е нормално на 15 години да го направи с Петранчо, това е съвсем, ама съвсем тяхна работа, която не засяга и не вреди нито на Гошо, нито на Герганка, нито на който и да било друг.Следователно не би трябвало да предизвиква ужасени реакции и странични коментари.Какви мнения искаш?Ти решаваш за теб, аз решавам за мен, тя решава за нея.И всички са в час по техния часовник.

Стана модерно да се оплакваш, защото попринцип в България е модерно да се оплакваш от липсата на закони и морал, но също така е модерно и никой да не ти обръща внимание. Правете каквото си поискате, за това сме демократична държава, никой не ви спира, но после става така, че същите тези "отворковци" ще търчат в здравния раздел да питат дали приятелката им ще забременее, защото са правили секс, но не са стигнали до отделяне на полови клетки (в 90% от случаите, поне според разделите на този форум).
    И глупаци има, не отричам.Имало ги и ще ги има.Обаче и те решават.И после обират пешкира.Ще търчат, да.Но кой ще го заболи от това?Тях.Информацията е налице, главата си е на раменете - и от там нататък всеки за себе си, и ако решението което взима няма последствия върху околните, то не би трябвало да предизвиква ахкания.Конкретно за губенето на девствеността.И единственото нещо, за което си струва да се недоволства, е ако заради неосведоменост момичето забременее и абортира.Но това е странична тема, пък и не са чак толкова голям процент хората, дето не знаят що е контрацепция.

Една моя бивша съученичка от 7 клас го прави? Който както си е преценил, такъв е живота.

-За първи път в 3 група отворих тема за секс
    -В 4 група едни от моята група се завираха под масите да се целуват ии там разни други
    -Една двойка пък си избираше скришни места
    -И аз се влюбех за 1 път в детската, но все пак бях по-срамежлива....
    -До 2 клас една беше ссменила 30 гаджета
    -Пак втори клас момчетата псуваха ама си псуваха яко, а по някой път момичетата правеха "стриптийз " в занималнята на момчетата...
    -Аз всичко на тази тема знам от 2 клас май...
    -В 4 клас някои пушели...
    Разясних ли ти някои неща, за да те е страх да питаш вече
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Егати перверзните глупости дето си говорехме тогава...То и сега де
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Така са си преценили.Всеки е различен и всеки си решава сам за себе си.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Кво ти пука?

+1 особено последното
    Всеки сам си го избира.И на мен ми пукаше, обаче вече не се впечатлявам.Спри и ти, не можеш да накарай никой да прави нещо, което не иска.

Супер фен Аватара на fenasf
    Да
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

във форума се напълни с асоциални олигофрени без никакво самочувствие ,които в клас ги тормозят,щото са пълните мишоци,не се забавляват,никой не ги хаерсва,нямат си приятели,но въпреки това по-цял ден във форумите си вдигат самочувствието,като обвиняват хора,които просто живеят живота си,че са деградирали олигофрени и не знам си какво..

Я ми отговорете и още нещо,как така вие се определяте като 'различни' .. Ебахти,във всяка тема някой казва 'аз винаги съм се чувствал.а различна/различен ' .. Кво само се кефите и се хвалите,че сте различни?Просто сте идиоти,които не могат да завържат един разговор ..Всеки човек е различен,недейте се хвалете ,колко сте различни и не знам си какво и да си мислите,че като сте послушни и примерни ще станете много в живота.В момента нещата стават с връзки и трябва да имаш много приятели,а не да си имал 6 по математика в 6 клас,разбираш ли?Говорете ,че сте различни и готини,но ще ви видим след 10 години..Да,аз не пия,не пуша и т.н,но не обвинявам хората,които го правят,щом така са решили,сеш' ли се?Така че стига сте говорили глупости и сте се провъзгласявали за различни и единствени по рода си.

Цитирай Първоначално написано от Famemonster
    във форума се напълни с асоциални олигофрени без никакво самочувствие ,които в клас ги тормозят,щото са пълните мишоци,не се забавляват,никой не ги хаерсва,нямат си приятели,но въпреки това по-цял ден във форумите си вдигат самочувствието,като обвиняват хора,които просто живеят живота си,че са деградирали олигофрени и не знам си какво..

Я ми отговорете и още нещо,как така вие се определяте като 'различни' .. Ебахти,във всяка тема някой казва 'аз винаги съм се чувствал.а различна/различен ' .. Кво само се кефите и се хвалите,че сте различни?Просто сте идиоти,които не могат да завържат един разговор ..Всеки човек е различен,недейте се хвалете ,колко сте различни и не знам си какво и да си мислите,че като сте послушни и примерни ще станете много в живота.В момента нещата стават с връзки и трябва да имаш много приятели,а не да си имал 6 по математика в 6 клас,разбираш ли?Говорете ,че сте различни и готини,но ще ви видим след 10 години..Да,аз не пия,не пуша и т.н,но не обвинявам хората,които го правят,щом така са решили,сеш' ли се?Така че стига сте говорили глупости и сте се провъзгласявали за различни и единствени по рода си.

Само не разбрах до кого се отнася това ? Кой се определя като различен ?! Кой е "асоциален олигофрен" ? Ти май първия ми пост не си прочел..През монитора много знаеш кой какъв е.. Смешен си.

Цитирай Първоначално написано от Famemonster

Not sure if troll...
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си