- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отслабва ли или се пълнее от цигарите
Като ги спреш се пълнее. А иначе докато си пушач при всеки различно. По-добре не почвай ако мислиш така да отслабваш.![]()
Ако мислиш да отслабваш така, просто недей. Ако ще и по 5 кутии на ден да пушиш, няма да свалиш и грам, на всичкото отгоре растежа спира от цигарите.
yep.... reality bites -.-
+Първоначално написано от Miichelle
Понякога просто цигарите залъгват глада.
Казват, че се отслабва, защото уж цигарите убиват апетита...но не при всички е така.Същото се отнася и за пълнеето, обикновено дебелеят тези, които са отказали цигарите, но си зависи от самия човек...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ходи на даскало и се тевожи дали ще те изпитат,свалих 2кг откакто почна даскало![]()
|
![]()
Принципно убиват апетита за около 5 минути. Ако пушиш на всеки 5 минути, може и да изкараш доста време без храна. Така тялото ти ще използва запасите от мускули, за да си набави необходимата енергия, а липсата на достатъчно витамини, минерали, аминокиселини и др. ще накара тялото ти да спре растежа си. Нещо като анорексията, но в по-лека форма. Колкото до това дали се пълнее, след като ги откажеш - ако заместиш тяхната липса с храна, богата на бързи въглехидрати и то в огромни количества, да, ще напълнееш. Ако ги заместиш с плодове и зеленчуци, няма да напълнееш. Аз дори отслабнах.
Хората като спрат да пушат почват да ядат повече и така качват... как ако не ядеш много ще направиш мазнина ? Просто като ядеш и малко след това не ти се пуши... поне аз съм така... но аз съм си редовен пушач за жалост и не мисля да ги отказвам![]()
Ако пушиш, отслабваш. Ако ги спреш, надебеляваш. Но всичко е много относително, защото ако структурата ти е слаба и не дебелееш, когато спреш цигарите няма да надебелееш. Ако си дебела и структурата на тялото ти е такава, не се надявай, че като пропушиш ще отслабнеш. Дори това е относително.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
Само на мен ли апетитът ми е постоянна величина и не се влияе от това дали пуша, или съм в процес на отказване?![]()
Аз не съм забелязала разлика. Ям си нормално, не качвам нито свалям.
извод от мненията по-горе..... цигарите съкс!!!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да не отварям нова тема - ще ви питам тук.
Цигарите ментол, ала-бала, имат ли нещо ментолово или като Мерлин ванилия - нищо ванилово...?
Love to be loved by you.
Black Devil ванилия рлзима още с вкус на шоколад и череша... ако ти се дават 6 лева за цигари...
цигарите уж потискали глада и като ги спреш започваш да се тъпчеш,ама не е точно така.
Цигарите ментол.,са най вредните пафки.Без майтап.Бъдин силен.Първоначално написано от association
![]()
Майко опази .. Забога не си вреди с тия боклуци . Просто прави нещо ,което ти е приятно за спорт . (примерно танцувай си вкъщи по 1 час на ден ) Не започвай да пушиш (ще бъде грешката на живота ти).
Първоначално написано от mmm_sweet
И аз,но от учене нямам време да ям не от притеснение![]()
Яж стабилно, прави редовно секс, другото си ебало майката.![]()
I'm inlove with a criminal...