.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Липса на цикъл

Този месец нещо ми закъснява.По принцип ми идва цикала през 24-25 дни , аз сега вече е 27ми .От миналата седмица ме боли корема често и ме болят гърдите , имах някви очаквания ,но.... (Не съм правила секс 3-4 месеца ) Вие как мислите ако не ми дойде до 29тия ден да ида ли на генеколог.Все пак не е шега работа това..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    бременна си

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да бе ... бременна била ... глупости, щом не е правила секс не е бременна!!!

Иначе може да ти закъснява от ред причини: пътуване, смяна на климат, притеснение, стрес, хормонален дисбаланс и тн и тн.
    Ако искаш да си по спокойна, че всичко ти е наред, иди на гинеколог.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Да бе ... бременна била ... глупости, щом не е правила секс не е бременна!!!

Иначе може да ти закъснява от ред причини: пътуване, смяна на климат, притеснение, стрес, хормонален дисбаланс и тн и тн.
    Ако искаш да си по спокойна, че всичко ти е наред, иди на гинеколог.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Виждам,че си пуснала тема и тук.Ще повторя поста си.

На колко години си и от колко време имаш менструация?Някаква промяна в последните менструални течения за тези 3/4 месеца?(например по-кратко или бледорозово кръвотечение?)
    Спазваш ли диета?Пила ли си антибиотици този месец ?

Коригирай си заглавието на темата,като заместиш думата "цикъл" с думата"менструация"!Има разлика между двете понятия.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цикълът може да закъснее заради много работи ... изчакай и ако наистина много закъснява вече чак тогава иди на гинеколог.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Според мен няма за какво да се притесняваш, в първите две години е нормално да е нередовен.И аз бях така закъсняваше ми с месец и половина, че понякога и с повече.Но за да си по-спокойна отиди на гинеколог.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дублаж.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си