.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на DesSsi

Според вас ?

Актуални ли са още прическите с ретро преса
    Съдбата помага на смелите !

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Актуални или не, според мен не стои особено добре. В момента актуално е натуралното и естественото.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Актуални или не, според мен не стои особено добре. В момента актуално е натуралното и естественото.
    За това ли всички са намацани с два тона грим, да се отличават от другите, че нали "различното е по-хубаво"

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    За това ли всички са намацани с два тона грим, да се отличават от другите, че нали "различното е по-хубаво"
    Може да имат някоя пъпчица, която задължително трябва да се скрие. Забелязала ли си, че момичетата над 20 години почти не слагат фон дьо тен?
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Може да имат някоя пъпчица, която задължително трябва да се скрие. Забелязала ли си, че момичетата над 20 години почти не слагат фон дьо тен?
    абе то и аз съм на 15 ама почти не слагам фдт.. .това си е до човек.. ако си кифла и си решила да ходиш с един тон грим ще ходиш така най-вероятно докато поне не започнеш да създаваш семейство.. да не говорим,че им а индивиди дето цял живот си ходят гримирани като не знам какво...
    а иначе по темата: никога не съм гледала да съм като другите, но и да не съм като тях.. нито съм гледала модата.. ако ми харесва - го правя, без значение дали ще съм като другите или дали ще съм различна .. имам ретро преса от доста време, но още не съм се правила.. правила съм мои приятелки, но не и мен.. когато ми остане време ще се направя,защото според мен стои хубаво и елегантно.. а това дали ще видя още 2 като мен (т.е. с ретро преса) или ще съм единствената с прическа не ме бърка ! .. айде \/

Голям фен Аватара на taamara
    Актуално или не..не мисля, че има някакво значение, то и вафлите в корена не бих казала, че са актуални, но това е единствения начин косата ми да е с обем, какъвто искам.
    Иначе за ретро къдриците, според мен, просто трябва да ти ходи такъв тип прическа и в същото време самите къдрици да се получат красиви, в никакъв случай не трябва да се прекалява с лака за коса, е, без него не може, но трябва да е в граници, иначе се получават силно бетонирани къдрици, като камък, което естетически не е красиво и разваля целия ефект на прическата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+1

Според мен не стои добре
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby
    Според мен не стои добре
    и на мен
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Colouring
    Квкво значение има дали са актуални?
    Иначе и аз не ги харесвам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Актуално или не..не мисля, че има някакво значение, то и вафлите в корена не бих казала, че са актуални, но това е единствения начин косата ми да е с обем, какъвто искам.
    Иначе за ретро къдриците, според мен, просто трябва да ти ходи такъв тип прическа и в същото време самите къдрици да се получат красиви, в никакъв случай не трябва да се прекалява с лака за коса, е, без него не може, но трябва да е в граници, иначе се получават силно бетонирани къдрици, като камък, което естетически не е красиво и разваля целия ефект на прическата.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си