- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според вас ?
Актуални ли са още прическите с ретро преса![]()
Съдбата помага на смелите !
Актуални или не, според мен не стои особено добре. В момента актуално е натуралното и естественото.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
За това ли всички са намацани с два тона грим, да се отличават от другите, че нали "различното е по-хубаво"Първоначално написано от Soraq
![]()
Може да имат някоя пъпчица, която задължително трябва да се скрие.Първоначално написано от VampireLover3
![]()
Забелязала ли си, че момичетата над 20 години почти не слагат фон дьо тен?
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
абе то и аз съм на 15 ама почти не слагам фдт.. .това си е до човек.. ако си кифла и си решила да ходиш с един тон грим ще ходиш така най-вероятно докато поне не започнеш да създаваш семейство.. да не говорим,че им а индивиди дето цял живот си ходят гримирани като не знам какво...Първоначално написано от Soraq
а иначе по темата: никога не съм гледала да съм като другите, но и да не съм като тях.. нито съм гледала модата.. ако ми харесва - го правя, без значение дали ще съм като другите или дали ще съм различна .. имам ретро преса от доста време, но още не съм се правила.. правила съм мои приятелки, но не и мен.. когато ми остане време ще се направя,защото според мен стои хубаво и елегантно.. а това дали ще видя още 2 като мен (т.е. с ретро преса) или ще съм единствената с прическа не ме бърка !.. айде \/
![]()
Актуално или не..не мисля, че има някакво значение, то и вафлите в корена не бих казала, че са актуални, но това е единствения начин косата ми да е с обем, какъвто искам.
Иначе за ретро къдриците, според мен, просто трябва да ти ходи такъв тип прическа и в същото време самите къдрици да се получат красиви, в никакъв случай не трябва да се прекалява с лака за коса, е, без него не може, но трябва да е в граници, иначе се получават силно бетонирани къдрици, като камък, което естетически не е красиво и разваля целия ефект на прическата.![]()
Според мен не стои добре![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Квкво значение има дали са актуални?
Иначе и аз не ги харесвам.
Първоначално написано от taamara
Живота е рисуване без гума за триене... : )