- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снощи сънувах...
как говоря на английскиИ не обърках граматиката.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от SheepShagger
Гласът на госпожата ми по английски излизаше от мен.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз на ум си го говоря перфектно и разбирам филмите, ама като тръгна да говоря бая се оплесквам![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Първоначално написано от EinGutesKind
Аз не желая да говоря. Не мога!![]()
![]()
Дай ми само превод и съм ок по слух.Слаба съм с италянския, но нямам акцент там.
![]()
и аз тъйПървоначално написано от EinGutesKind
особено, ако трябва да говоря с английско говорящ човек, винаги се оплесквам тотално![]()
Иначе ако съм превключил тотално на английски и съм говорил с някой само на него, после с българския ми е трудно![]()
Пускай си в ютюб клипчетата и ги слушай. Аз понякога им говоря!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
Като го правя по-бавно и ми идват думите, чувам ги в главата си и няма проблеми.![]()
как ли пък няма да тръгна да си говоря сам
не стига, че по цял ден си пея и комшиите ме мислят за луд, ако ме чуят и да си говоря ще ме пратят в ЛУДНИЦА, ЧУЕК![]()
![]()
![]()
Говориш на компа, бе!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
английския го знаеш когато можеш да го говориш, така че всички тук не знаете английски![]()
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Важното че го знам дотолкова да си взема матурата с 5Първоначално написано от SheepShagger
![]()
Първоначално написано от SheepShagger
Знанието е едно, страхът от провала друго.![]()
то не е ли същото..
пред "бе" не се слага запетайка, би трябвало да го знаеш, все пак това следваш
а днес кво сънува