- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Партньора ви ли е човека, който ви привлича най-много сексуа
Не.
Никой друг не ме привлича така, както той, но това е плод най-вече на дългата връзка и отношенията между нас.
Ако се абстрахирам от всичко това и погледна с очи на непозната към него (т.е. ако говорим за чисто физическо привличане), ще видя, че той нито е най-красивият, който съм виждала, нито най-сексапилният.
И спря да се върти за миг земята..
Ако момичето не е най, за какво да се връзвам за нея. За всичко останало има еб*ш и беж
Не определено.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Очаквах всички да отговорят"да",но виждам,че не е така.Браво.
Да!
забранения плод е най-сладък![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да.. въпреки че не ми е сексуален партньор де ... все още
![]()
Какво имаш предвид?Първоначално написано от awerw
(Така де, знам какво имаш предвид, ама ми е интересно защо го казваш тук).
^Резултатът е такъв, защото хубавите ябълки са на върха на дървото, а хората не искат да се катерят, ама от друга страна - ГЛАД и давай което стигат
It's a metafore![]()
Винаги има още какво да се иска...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Боже,не мога да си избия от главата гаджето ми,поне 6 пъти на ден ми изникват доста интересни фантазии свързани с гаджето ми в главата,не мисля,че съм му го казвала,защото ще изглежда все едно само за секс мисля![]()
|
![]()
Кажи му, ще се зарадва![]()
защото си казвам мнението тукПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не става дума за забранен плод. Освен ако не искаш да кажеш, че дори и двойничка на Анджелина Джоли да си хванеш, Грозната Бети ще те привлича повече, само защото ти е "забранена". Което е тъпо, но...Е факт.Първоначално написано от awerw
![]()
ше ти намеримПървоначално написано от Baby98
![]()
то густо, то пусто
моя се нарежда в първата тройка
НЕ много ясно, в интернет толкова мадами виждам всеки ден дето ме кефят повече ама очи пълни ръце празни, и за да не са ръцете празни кво да се прави дърпаш половин литър уиски и се прежалваш с някоя мумия била тя товоя била чужда.
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Къде се буташ бе лапе? Завърши първо 7ми клас, да не вкарваш горките батковци в затвора.Първоначално написано от Baby98
![]()