- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най - милото нещо което ви е казвало момче/момиче?
Нека ви видим![]()
Промених тематаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
че я карам да се усмихва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
"Андрес, ти си от моят отбор"![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Ела с мен в Англия"
"За мен си най-прекрасното същество,което съм познавал някога"
"Обичам те"
"Страх ме е единствено да не те загубя"
"Адски си ми близка."
Да, само това успях да измъкна..
"Ти си ми най-святото нещо, което имам." / "Ти си ми най-важния човек."
"Това беше най-хубавото нещо, което някой е правил за мен."
"Искрено се разплаках и разчувствах."
След поредния уж провал някой ти казва "Изпълнението ти ме накара да се усмихна и ми докосна сърцето."![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"когато се виждаме ми пука
видя ли те
не мога да се контролирам
не мога да спра емоциите
не мога да не те пожелая
ето ти истината"
Ми, май е "Съжалявам, но не те харесвам"![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Каквото и да са ми казвали е било временно така, че не ги броя!
Ако се намери някой да ми го каже и докаже, тогава може и да се замисля дали да му повярвам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
" Може да ти прозвучи изтъркано, но ти си единственото момиче, към което съм изпитвал толкова силни чувства."![]()
Един дълъг и трогателен смс,изпълнен с толкова мили думи и който не смятам да копирам тук![]()
Много са.Всеки път, когато ми каже, че ме обича, че му липсвам, че съм му в мислите, че съм АЗ точното момиче и въобще... не пести нито на думи, нито на действия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обичам те още.... ( е може би беше още те обичам,но все тая ;д )![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ти си ми всичко![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Как може да сме само приятели,когато сърцето ми гасне по теб!![]()
Че и в сънищата си не си ми е представял такава.
И че не иска да ме губи като приятел, ако между нас нещата не се получат. (те не се, но не и останахме приятели)
Също, че онези "три седмици" или колкото бяха там, били най-хубавите дни от живота му/които са му се случвали.
Но това е минало, де. И са били пълни лъжи.
Хилари, чакай си принца.
Колкото и да съм романтична, осъзнавам, че всичко, което прочетох дотук е нещо само временно, което ни трогва и се вживяваме в него, а с края на историите ни и милите "неща" губят своята истинност.
Как може някой да ти каже, че за него ти си всичко, а след време да го видиш с друга? Тези неща изобщо не са верни - поне не завинаги.
Как може да казваме, че някой е най-хубавото нещо, което ни се е случвало, а да го превъзмогваме и след време да не вярваме (или по-лошо - да се смеем) на нещата, които сме казали?
Ние изричаме и на нас ни изричат такива неща, които си имат давност.
Нова история - нови красиви думи. И така до истинската любов, ако има такова нещо и то не е преходно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може би всичко е временно ..Първоначално написано от jghgh
![]()
.."усмивката ти е много хубава..когато се усмихваш сякаш цялото ти лице грейва!"![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Изчезвай ми от полезрението.
![]()
![]()
![]()
Аи мЪ Ибеш бЙе сладЪк. .?!?
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein