.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    anonymous708973
    Guest
    Имало е такива неща, които страшно много са ме умилявали, просто съм била трогната да ги чуя/прочета. Имало е и много такива постъпки.
    Хората, които са го правили, явно ме познават добре и знаят какво ще ме трогне.

Град
    Пловдив
    "Не ме инт. другите,до теб съм!"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    "За тези дни, в които не сме заедно ми дължиш цял живот да виждам тази прелестна усмивка". Това беше в един смс от приятеля ми, в който имаше още много, много неща, които успяха да ме разплачат от радост. Както и всеки път, когато ми обяснява колко много знача за него. И все пак си чакам доказателствата.

От други хора също съм получавала мили думи.

"Вярвам в теб" беше най-готиното нещо, което чувах от един бивш и тогава наистина означаваше много и за мен, и за него.

Имам един друг приятел пък, с който говорим и общуваме по супер странен начин. Той ми е казвал адски много неща, които са ме карали да се замислям по различни теми. Например: "Ако ти ме помолиш да не се махам, няма да се махна и ще ми бъде хубаво".

Но за всеки е строго индивидуално дали дадени думи ще означават много. Особено имайки предвид, че всичко е логика. Действия и следствия. И всяка история си има и предистория. Трудно е да се обясни така, че всички да го разберат.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    "Обожавам усмивката ти. Ужасто съм щастлив, че аз съм причината да я виждам"
    "В такива моменти осъзнавам, че съм наистина влюбен - когато седя и те гледам, и знам, че имам всичко"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    "Обичам те"

"Не искам да те загубя"

"Искам винаги да съм с теб"

.. и такива от рода,на които продължавам да се радвам всеки ден

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    "Преди теб всичко ми е черно,лягам и ставам с мисълта за теб. Ти си най-хубавото нещо което ми се е случвало. Никой друг не ми е давал това,което ти ми даде. Пред никого не съм споделял онова,което споделих пред теб. Ще ми липсваш,моля те,не си отивай! Моля те..."
    красива лъжа
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

@jghgh
    май си вдъхновена за размишления ^^
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    " Съжалявам,.. но до толкова съм влюбен и не искам да те изгубя, че понякога прекалявам" ; "Никога няма да си излишна.."

"Не знам с какво съм заслужил да бъда с такъв ангел"
    колкото и да е клиширано-беше мило; всичките пъти, когато ми е казвал,че ме обича са били специални, защото си личеше,че го чувства.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Благодаря ти,че те има !
    Бих умрял за теб...Обичам те до болка!
    Ако някой те докосне ще го убия,ще му изям червата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си