- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най - милото нещо което ви е казвало момче/момиче?
Имало е такива неща, които страшно много са ме умилявали, просто съм била трогната да ги чуя/прочета. Имало е и много такива постъпки.
Хората, които са го правили, явно ме познават добре и знаят какво ще ме трогне.
"За тези дни, в които не сме заедно ми дължиш цял живот да виждам тази прелестна усмивка". Това беше в един смс от приятеля ми, в който имаше още много, много неща, които успяха да ме разплачат от радост. Както и всеки път, когато ми обяснява колко много знача за него. И все пак си чакам доказателствата.
От други хора също съм получавала мили думи.
"Вярвам в теб" беше най-готиното нещо, което чувах от един бивш и тогава наистина означаваше много и за мен, и за него.
Имам един друг приятел пък, с който говорим и общуваме по супер странен начин. Той ми е казвал адски много неща, които са ме карали да се замислям по различни теми. Например: "Ако ти ме помолиш да не се махам, няма да се махна и ще ми бъде хубаво".
Но за всеки е строго индивидуално дали дадени думи ще означават много. Особено имайки предвид, че всичко е логика. Действия и следствия. И всяка история си има и предистория. Трудно е да се обясни така, че всички да го разберат.
"Обожавам усмивката ти. Ужасто съм щастлив, че аз съм причината да я виждам"
"В такива моменти осъзнавам, че съм наистина влюбен - когато седя и те гледам, и знам, че имам всичко"
"Преди теб всичко ми е черно,лягам и ставам с мисълта за теб. Ти си най-хубавото нещо което ми се е случвало. Никой друг не ми е давал това,което ти ми даде. Пред никого не съм споделял онова,което споделих пред теб. Ще ми липсваш,моля те,не си отивай! Моля те..."
красива лъжа![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
@jghgh
май си вдъхновена за размишления ^^
REGGAE BOOM <3
" Съжалявам,.. но до толкова съм влюбен и не искам да те изгубя, че понякога прекалявам" ; "Никога няма да си излишна.."
"Не знам с какво съм заслужил да бъда с такъв ангел"
колкото и да е клиширано-беше мило; всичките пъти, когато ми е казвал,че ме обича са били специални, защото си личеше,че го чувства.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Благодаря ти,че те има !
Бих умрял за теб...Обичам те до болка!
Ако някой те докосне ще го убия,ще му изям червата![]()