- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ужасно разстроена и съсипана ...
Какви са тея неговите приятели бе!!!???!!! Да се опитват да ни разделят ... Как може да съществуват такива хора!!!И без това сме леко в криза, а тея допълнително ми наливат масло в огъня ... Идиоти!!! Ще си платят някой ден!!! Има господ на тая земя!!! Забавя ама не забравя!!!
Тъпо и самотно донякъде, май искам ново гадже, ама нямам време за такива неща точно сега. Пък и всичко е достатъчно сложно и без намеса на допълнителни лица в картинката.![]()
Чувствам се прекрасно,заради времето,заради хората,които обичам,заради себе се !![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ЕБАСИ ЯКОТО ВРЕМЕ БРААААААААААААТ
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
по-добре никога до сега не съм се чувствала..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
уфф след дълго чакане си го взееех ..![]()
![]()
Нямам търпение да се махна от всички и всичко!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много съм щастлива!![]()
И спря да се върти за миг земята..
добре определено след вчеращния ден..е няма такова преживяваненакрая направо е така на пътя да легна ми се искаше..баси простотията..ебаси чудото в тая София...
![]()
но вечерта беше супер добре,гушкаме си се двамката,станахме доволно към 11-12ч.,пихме кафенце,говорехме си .. и сега се прибрах .. ще се къпя едно друго .. да минава деня ..
:P :P :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
много ме боли.... не съм очаквал, че наистина може да боли от мързел![]()
Мъъъъъррррррр! Разбрах какво става, почти знам какво се случва с мен! Това, че не знам какво да права си е съвсем отделен въпрос.Всичко е прекрасно, толкова красиво, съвършено, перфектно, идеално!!! Не искам никоганикоганикога да свършва, искам да се проточи във времето докато умра, до последния ми дъх...! Ах, прекраснотийка!!!
ПрекрасноС приятелят ми разрешихме всичките си проблеми ( дори и този, който беше привидно нерешим ) и той ще поговори с тоя негов приятел, дето се опита да ни раздели, да не се меси повече ( аман от нахални същества ), та се надявам, че занапред нещата ще вървят по мед и масло както до преди тази случка
![]()
Чувствам се приятно напечена от слънцето![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Страхотно!![]()
![]()
![]()
Днес я взех от университета след упражнението и, след това ходихме в работата и. Свършихме доста полезна работа и след това се помотахме.
Само да дойде неделя ще види![]()
![]()
Ооо, неделя: секс!!!И много много гушкане.
Днес го направих лаборант за един ден.И беше много хубаво.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
мм хремава , с температура..
днескашния ден иначе беше донякъде хубав![]()
много бързо ми минават почивните дни.. ии някак си ме натъжава това , че ми остават няколко дена и пак заминавам :S
ядосвам се , че не мога да се справя с тези домашни
домъчня ми за него![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Яко набичваме хип-хоп![]()
Артистът/творецът в мен се събужда още от миналогодишния си зимен сън.
Радвам се, че се завърна. Липсваше ми.
И спря да се върти за миг земята..
Обичам приятеля си. Много. Ама многомногомного, наистина много! Стана ми гадно, че го карам да се чувства зле. Ще се постарая да му е хубаво, отново.
А светът и животът са толкова прекрасни... <3
въобще не съм добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Уф. Свърших с ботаниката, на средата на зоологията съм, а следва висшата математика... Кой да предположи, че за няма и месец могат да ни метнат ТОЛКОВА материал.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Вълнувам се за утре...имам много да уча, ама не мода да спра да мисля за утреДано всичко е точно.. ;д Нямам търпение да дойде вторник и после 5 ноември, ии аааааа......но в крайна сметка не знам кво сикам ;ддд
Преди всичко ми е нервно. Иначе някакво скучно, умислено, мързеливо. Дразня се, когато нямам настроение!![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...