- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Апатична ? Тъжно ми е. Тя е, хм решила да прави така,еми точно с нея няма как да променя нещо дори и да искам.. Другата ''тя'' ми липсва адски много,трябва пак да проведем онзи разговор,чак сега осъзнах,че всъщност тя ми е дала най-правилния съвет..а аз точно в него най-малко се вслушах. Мислех си,че прекалената и романтика и педантичност не са ми пръсъщи и нейната гледна точка ще ми е най-непотребна. И къде е иронията? Точно болезненият и оптимизъм,в който аз,до последно песимистка, никога не повярвах, се оказа решението. Как така стана,че илюзорните ми размишления сефте щяха да се окажат печеливши??? Оптимизъм = успех ?!? Защо чак онзи ден,когато тя ми припомни ,ми стана ясно ? Извод : и да си песимист пак можеш да останеш изненадан о.0 ...
В общи линии съм добре..сякаш. Любимия ми период, в който от всичко ми доскучава :Д .Искам да дойде петък,обаче да стане така както трябва,но нее няма да стане..както винаги..по-точно не както преди. Защо съм от хората,които обичат да живеят в миналото..жалко е ...
Жива да не бях! Той ми се отсърди, на всичкото отгоре цял ден само се чудеше как да бъде по-близо и да се закача.![]()
Някога чувствали ли сте се така че, близък ваш човек/половинка има нужда от помощ/съвет, да се опитвате да направите всичко за да го успокоите, но да знаете, че нищо не зависи от вас и не му помагате особено?
Сериозно в момента съм в такова положение и ми е адски сдухано. Къде останаха мечтите и надеждата? Песимизма убива оптимизма, под оправданието, че е реализъм.
Много е кофти да имаш желанието да помогнеш, а в същото време да си безсилен.
Мдам просто трябваше да го кажа някъде.
Радвам се, че утре ще го видя..иначе гадно ,защото не съм си научила. А исках...
Невероятно, научих си стихотворението и утре ще го изпея на един дъх на г- жата![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Всичко ще се оправи.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
По темата: Обичам те.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доста слабо казано ..ужасно. След като прекратих 9 месечна връзка не съм никак добре, но мисля че това беше най-добрият вариант.. а само като се сетя на него какво му е в момента.....![]()
Искам да е тук и да го гледам в очите и да си мълчим. Просто да го усещам до мен..
много, много, много, много влюбена!!!
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Адски ме заболя главата, д'еа.
Инак цикля Kings of Leon отново.
Йеее, след около час и нещо ще се видя с най-добрата ми приятелка.Не сме се виждали от сума време.
![]()
После малко математика, малко лаборантство и с него.![]()
![]()
Мик Мик.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
нямам тъпение до довечера,ще бъде найй -най -най -яката вечер с мойте приятелки ...от кога не сме се виждали,а и това си е повод да се напием![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Добре.Има няколко неща които ме притесняват,но да идва вече утре,че не издържаммммм.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хораа чувствам се някак си зле.Не в смисъл да съм болна или от сорта ... просто ми е адски тъпо и имам чувството,че света ми е крив ... С една дума не мога да опиша как съм.![]()
![]()
ПМС споко.Първоначално написано от ulsitu
По темата: Някакси щастлив, обичам да се събуждам с мисълта за нея, че я има![]()
След около час излизам и ще си я видя и нагушкам, защото адски имам нужда![]()
Б***и якия филм![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Горе долу -добре. Малко ме боли гърлото, ама надявам се да мине ;д
awerw♥
Изморена от работа, но и доволна от изкараното за деня.
И в същото време в голямо нетърпение на тазвечершния банкет.... Като за пръв път купон с нови колеги де, как да е иначе. ;рр..
И пак, в същото време, силно разочарована от любимия човек. За пореден път.Супер шибано се получава. Ама супер...
![]()
![]()
...
I'm inlove with a criminal...
Кефя се на петъка и 6-цата ми като за финал.
![]()
Спах точно 25мин.,а имам чувството,че съм спала 2 часа.
Пия си кафе и ям кроасан. Мисля си колко е яко,че имам четири почивни дена. Ох,кеф!
Ооооооо, прекрасно! Всичко е прекрасно! Всичко е красиво, съвършено и уникално! И той също! Винаги съм знаела, че е такъв! Ах, много ми липсва, имам нужда да го гушна силно като предния път! И да усетя как той ме обгръща с ръцете си и ми се радва! Още мъъъничко само! <3
Днес съм inspired. Снимах един много дружелюбен кон, който дори се потъркаля в тревата заради мен! ^-^ Рисувах някакви random нещица и за капак написах нещо, което за секунда мина през главата ми, но се получи адски красивото! Прекрасен ден!!!
Хубавко ми е.
Свърших един тон работа днес.![]()
Сега тамън ще си полея цветята, ще нахраня костенурките и тарантулата и утре цял ден ще уча. Неделята го чака убийствен секс.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от iiordanova
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
+Първоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Днес най-после отидох на плуване.Иначе не помня откога не съм се чувствала толкова щастлива...А дори няма причина.Дано повече време се запази това ми настроение
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!