.
Затворена тема
Страница 19 от 81 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2020
    Повече от фен Аватара на stylo
    Апатична ? Тъжно ми е. Тя е, хм решила да прави така,еми точно с нея няма как да променя нещо дори и да искам.. Другата ''тя'' ми липсва адски много,трябва пак да проведем онзи разговор,чак сега осъзнах,че всъщност тя ми е дала най-правилния съвет..а аз точно в него най-малко се вслушах. Мислех си,че прекалената и романтика и педантичност не са ми пръсъщи и нейната гледна точка ще ми е най-непотребна. И къде е иронията? Точно болезненият и оптимизъм,в който аз,до последно песимистка, никога не повярвах, се оказа решението. Как така стана,че илюзорните ми размишления сефте щяха да се окажат печеливши??? Оптимизъм = успех ?!? Защо чак онзи ден,когато тя ми припомни ,ми стана ясно ? Извод : и да си песимист пак можеш да останеш изненадан о.0 ...
    В общи линии съм добре..сякаш. Любимия ми период, в който от всичко ми доскучава :Д .Искам да дойде петък,обаче да стане така както трябва,но нее няма да стане..както винаги..по-точно не както преди. Защо съм от хората,които обичат да живеят в миналото..жалко е ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Жива да не бях! Той ми се отсърди, на всичкото отгоре цял ден само се чудеше как да бъде по-близо и да се закача.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някога чувствали ли сте се така че, близък ваш човек/половинка има нужда от помощ/съвет, да се опитвате да направите всичко за да го успокоите, но да знаете, че нищо не зависи от вас и не му помагате особено?

Сериозно в момента съм в такова положение и ми е адски сдухано. Къде останаха мечтите и надеждата? Песимизма убива оптимизма, под оправданието, че е реализъм.

Много е кофти да имаш желанието да помогнеш, а в същото време да си безсилен.

Мдам просто трябваше да го кажа някъде.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Радвам се, че утре ще го видя..иначе гадно ,защото не съм си научила. А исках...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Невероятно, научих си стихотворението и утре ще го изпея на един дъх на г- жата
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Някога чувствали ли сте се така че, близък ваш човек/половинка има нужда от помощ/съвет, да се опитвате да направите всичко за да го успокоите, но да знаете, че нищо не зависи от вас и не му помагате особено?

Сериозно в момента съм в такова положение и ми е адски сдухано. Къде останаха мечтите и надеждата? Песимизма убива оптимизма, под оправданието, че е реализъм.

Много е кофти да имаш желанието да помогнеш, а в същото време да си безсилен.

Мдам просто трябваше да го кажа някъде.
    Всичко ще се оправи.

По темата: Обичам те.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Доста слабо казано ..ужасно. След като прекратих 9 месечна връзка не съм никак добре, но мисля че това беше най-добрият вариант.. а само като се сетя на него какво му е в момента.....

anonymous708973
    Guest
    Искам да е тук и да го гледам в очите и да си мълчим. Просто да го усещам до мен..

много, много, много, много влюбена!!!
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Голям фен
    Приятелят ми ми липсва повече от всичко на света! Ще се видим чак след 40 дни и полудявам вече... Влюбена съм в него.. обичам го... вече 4 години

Адски ме заболя главата, д'еа.

Инак цикля Kings of Leon отново.

Град
    София
    Йеее, след около час и нещо ще се видя с най-добрата ми приятелка. Не сме се виждали от сума време.
    После малко математика, малко лаборантство и с него.

Мик Мик.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Спи ми се
    BVB Army

Супер фен Аватара на gabsit000
    нямам тъпение до довечера,ще бъде найй -най -най -яката вечер с мойте приятелки ...от кога не сме се виждали,а и това си е повод да се напием

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Има няколко неща които ме притесняват,но да идва вече утре,че не издържаммммм.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

...

Хораа чувствам се някак си зле.Не в смисъл да съм болна или от сорта ... просто ми е адски тъпо и имам чувството,че света ми е крив ... С една дума не мога да опиша как съм.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ulsitu
    Хораа чувствам се някак си зле.Не в смисъл да съм болна или от сорта ... просто ми е адски тъпо и имам чувството,че света ми е крив ... С една дума не мога да опиша как съм.
    ПМС споко.

По темата: Някакси щастлив, обичам да се събуждам с мисълта за нея, че я има

След около час излизам и ще си я видя и нагушкам, защото адски имам нужда

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Б***и якия филм
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Горе долу -добре. Малко ме боли гърлото, ама надявам се да мине ;д
    awerw

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Изморена от работа, но и доволна от изкараното за деня.

И в същото време в голямо нетърпение на тазвечершния банкет. ... Като за пръв път купон с нови колеги де, как да е иначе. ;рр..

И пак, в същото време, силно разочарована от любимия човек. За пореден път. Супер шибано се получава. Ама супер... ...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Кефя се на петъка и 6-цата ми като за финал.
    Спах точно 25мин.,а имам чувството,че съм спала 2 часа.
    Пия си кафе и ям кроасан. Мисля си колко е яко,че имам четири почивни дена. Ох,кеф!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ооооооо, прекрасно! Всичко е прекрасно! Всичко е красиво, съвършено и уникално! И той също! Винаги съм знаела, че е такъв! Ах, много ми липсва, имам нужда да го гушна силно като предния път! И да усетя как той ме обгръща с ръцете си и ми се радва! Още мъъъничко само! <3
    Днес съм inspired. Снимах един много дружелюбен кон, който дори се потъркаля в тревата заради мен! ^-^ Рисувах някакви random нещица и за капак написах нещо, което за секунда мина през главата ми, но се получи адски красивото! Прекрасен ден!!!

Град
    София
    Хубавко ми е.
    Свърших един тон работа днес.
    Сега тамън ще си полея цветята, ще нахраня костенурките и тарантулата и утре цял ден ще уча. Неделята го чака убийствен секс.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Мисля си колко е яко, че имам четири почивни дена. Ох,кеф!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Мисля си колко е яко, че имам четири почивни дена. Ох,кеф!
    +
    Днес най-после отидох на плуване. Иначе не помня откога не съм се чувствала толкова щастлива...А дори няма причина.Дано повече време се запази това ми настроение
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си