.
Затворена тема
Страница 23 от 81 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2020
    Мега фен Аватара на babity
    Тъпо. В момента си представям как изхвърлям голяма купчина торфени маси върху личния ми лекар, барабар с всички над него. Не мога да се примиря, че няма да стане каквото искам, когато го искам. Толкова ли е трудно, мамка му. И без т'ва глупака работи само 3 чАса дневно, тоооолкова ли е сложно да работи в тях? Гррррр!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Щастлива съм ....
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на gabsit000
    сънена все още,не знам какво става в главата ми,ама такива кошмари не съм сънувала от бая време,в много кофти настроение станах ,дано през деня се оправя .. днес има неща които да свърша и то доста,да чистя,да уча да си дочета яката книга,вчера я взех а я преполових и към 11 вчера се спрях,че днес няма да има какво да правя довечера,ама много е якаааа

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Странно ... той дори не е от Варна ( нищо, че има реалната възможност да дойде да работи и живее тук ), а вече яко е хлътнал по мене ... не, че ми е безразличен ама ... Ох защо винаги ме поставят в такива ситуации оплетени ....
    Като ти чета постовете, сама се забъркваш. Научи се да поставяш границата. Давам ти добронамерен съвет, не се обиждай.

Чувствам се добре и мързеливичко... Чакам да си го видя и му стискам палци за изпита

Мега фен Аватара на iiordanova
    Мега,хипер,ужасно бясна! УФ! Искам да изчезна някъде и да се върна след години. Гррррр....
    Не мога чак да стоя на място от яд.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Айде към купона дано да се получи довечера че да се отърся малко от себе си
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Искам да я видя... искам да дойде утре

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Писна ми от тази история.Цял ден уча и имам чуството,че нищо не поммня сега.
    Инъче добре пия кафе и ще се глася за работа,уж ще има някакво парти надявам се да е яко.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Деба и шибаната дилема ... Ако не му се обадя, грам няма да си направи труда да изчете всички онези важни неща, с философска наклонност който му написах по скайпа, а ако му се обадя ще си наруша думата да не го търся една седмица ( явно и той има нужда от малко почивка ) ...
    Деба ... а днес или утре трябва да поговоря с него очи в очи ... после като и двамата сме на университет абсурд това да стане ... особенно като го знам, как си не си доспива и колко е изнервен после ... Защо все на мен бе мамка му ...

пс звъннах му и какво да стане ... нашият дори не ми дигна ... идиот ... накрая ще ме накара да действам доста крайно и гадно за него.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    'Баси мързеливото ми е...

Инак той се сети, че съществувам. И сега какво? Нищо не ми трепна дори... как стават тия неща. Как така тръпката се губи и връща отново...
    Полагам усилия, ама не става когато е едностранно. Той пък като прави нещо, за да стабилизира нещата - на мен ми е безразлично, 'щото... не може така.
    Дори не осъзнава как убива всичко хубаво в мен.
    Променил се е толкова много, че в стремежа си да се приспособя към новото му Аз, ставам някаква.... каквато не искам да бъда.
    Пф...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

anonymous708973
    Guest
    Нещо средно между омърлушена, ядосана и тъжна.
    Развали ми ден, който щеше да е уникален.

Зле.. бях отрязан от най-добрата ми приятелка.. не искала да си разваляме приятелството

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Малкооо тегаво,ма ще се оправя Чакам да дойде утре , за да се видим
    maDamn

Град
    Варна
    Най-сетне получих онова, което исках цели 3 месеца - нов шанс с бившият, но някак си не е същото. Няма ги вече чувствата, доверието не е както преди, а да не говорим, че той още не е казал край на тая дето е сега с нея, а като му казах направи го днеска, утре, той ми вика, ама то това си е моя работа ... Пфф накрая ще взема и аз така като като него да правя - уж с него, а да си излизам и с други ... Бахти ситуацията ... от трън, та на глог ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Крайно време беше вече да отида до офиса им. Иначе още малко и щеше да има трупове.

anonymous708973
    Guest
    Най-сетне получих онова, което исках цели 3 месеца - нов шанс с бившият, но някак си не е същото. Няма ги вече чувствата, доверието не е както преди, а да не говорим, че той още не е казал край на тая дето е сега с нея, а като му казах направи го днеска, утре, той ми вика, ама то това си е моя работа ... Пфф накрая ще взема и аз така като като него да правя - уж с него, а да си излизам и с други ... Бахти ситуацията ... от трън, та на глог ...
    Момиче, сама си усложняваш живота, като не знаеш какво искаш.

Аз вече съм ядосана, честно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Момиче, сама си усложняваш живота, като не знаеш какво искаш.

Аз вече съм ядосана, честно.
    Аз знам какво искам ( едно друго момче, дето бяхме заедно един месец ), ама знам, че няма как да го получа, затова се задоволявам с квото има.

Голям фен Аватара на Sevdito
    няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Чувствам се прекрасно.
    awerw

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Постоянно е в мислите ми.
    Ужасно искам да бъда с него..
    ла-ла-ла

Много ми е зле, всичко свърши...А бях толкова щастлива
    Всички казват ако те е обичал нямаше да се откаже...оф няма смисъл да мисля и говоря за това..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Красива, желана, обичана, щастлива.
    Друго не искам, пък не ми и трябва.

Мега фен Аватара на xoxi
    Жадна и щастлива.
    Не успях да свърша всичко днес, но и утре е ден.. и то по-добър.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Спокойна за него. Най-накрая. Тъпо е, че ни се развалиха плановете, но ще наваксаме.
    Оф бе, супер безсрамен е. По един очарователен начин.

Мега фен Аватара на Infinity
    Като след раздяла - разбита на милион парченца.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си