- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Тъпо. В момента си представям как изхвърлям голяма купчина торфени маси върху личния ми лекар, барабар с всички над него. Не мога да се примиря, че няма да стане каквото искам, когато го искам. Толкова ли е трудно, мамка му. И без т'ва глупака работи само 3 чАса дневно, тоооолкова ли е сложно да работи в тях? Гррррр!
сънена все още,не знам какво става в главата ми,ама такива кошмари не съм сънувала от бая време,в много кофти настроение станах,дано през деня се оправя .. днес има неща които да свърша и то доста,да чистя,да уча да си дочета яката книга,вчера я взех а я преполових и към 11 вчера се спрях,че днес няма да има какво да правя довечера,ама много е якаааа
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Като ти чета постовете, сама се забъркваш. Научи се да поставяш границата. Давам ти добронамерен съвет, не се обиждай.Първоначално написано от DragonLady
Чувствам се добре и мързеливичко... Чакам да си го видя и му стискам палци за изпита![]()
Мега,хипер,ужасно бясна!УФ! Искам да изчезна някъде и да се върна след години. Гррррр....
Не мога чак да стоя на място от яд.
Айде към купонадано да се получи довечера че да се отърся малко от себе си
![]()
>>DjBelev<<
Искам да я видя... искам да дойде утре![]()
Писна ми от тази история.Цял ден уча и имам чуството,че нищо не поммня сега.![]()
Инъче добре пия кафе и ще се глася за работа,уж ще има някакво парти надявам се да е яко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Деба и шибаната дилема ... Ако не му се обадя, грам няма да си направи труда да изчете всички онези важни неща, с философска наклонност който му написах по скайпа, а ако му се обадя ще си наруша думата да не го търся една седмица ( явно и той има нужда от малко почивка ) ...
Деба ... а днес или утре трябва да поговоря с него очи в очи ... после като и двамата сме на университет абсурд това да стане ... особенно като го знам, как си не си доспива и колко е изнервен после ... Защо все на мен бе мамка му ...
пс звъннах му и какво да стане ... нашият дори не ми дигна ... идиот ... накрая ще ме накара да действам доста крайно и гадно за него.
'Баси мързеливото ми е...
Инак той се сети, че съществувам. И сега какво? Нищо не ми трепна дори... как стават тия неща. Как така тръпката се губи и връща отново...
Полагам усилия, ама не става когато е едностранно. Той пък като прави нещо, за да стабилизира нещата - на мен ми е безразлично, 'щото... не може така.
Дори не осъзнава как убива всичко хубаво в мен.
Променил се е толкова много, че в стремежа си да се приспособя към новото му Аз, ставам някаква.... каквато не искам да бъда.
Пф...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нещо средно между омърлушена, ядосана и тъжна.
Развали ми ден, който щеше да е уникален.
Зле.. бях отрязан от най-добрата ми приятелка.. не искала да си разваляме приятелството![]()
Малкооо тегаво,ма ще се оправяЧакам да дойде утре , за да се видим
![]()
maDamn
Най-сетне получих онова, което исках цели 3 месеца - нов шанс с бившият, но някак си не е същото. Няма ги вече чувствата, доверието не е както преди, а да не говорим, че той още не е казал край на тая дето е сега с нея, а като му казах направи го днеска, утре, той ми вика, ама то това си е моя работа ... Пфф накрая ще взема и аз така като като него да правя - уж с него, а да си излизам и с други ... Бахти ситуацията ... от трън, та на глог ...
Крайно време беше вече да отида до офиса им. Иначе още малко и щеше да има трупове.
Момиче, сама си усложняваш живота, като не знаеш какво искаш.Първоначално написано от DragonLady
Аз вече съм ядосана, честно.
Аз знам какво искам ( едно друго момче, дето бяхме заедно един месец ), ама знам, че няма как да го получа, затова се задоволявам с квото има.Първоначално написано от PinkPan7her
няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...няма да се ядосвам...![]()
Постоянно е в мислите ми.
Ужасно искам да бъда с него..![]()
![]()
ла-ла-ла
Много ми е зле, всичко свърши...А бях толкова щастлива![]()
Всички казват ако те е обичал нямаше да се откаже...оф няма смисъл да мисля и говоря за това..
Красива, желана, обичана, щастлива.
Друго не искам, пък не ми и трябва.![]()
Жадна и щастлива.
Не успях да свърша всичко днес, но и утре е ден.. и то по-добър.
И спря да се върти за миг земята..
Спокойна за него. Най-накрая. Тъпо е, че ни се развалиха плановете, но ще наваксаме.
Оф бе, супер безсрамен е. По един очарователен начин.
Като след раздяла - разбита на милион парченца.![]()
To infinity and beyond.