- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
^ то почти винаги така става, не се отчайвай, живота продължава![]()
По темата - Днес повече ми хареса в колко станахКато не броим, че ми е студено бивам. Сготвих, сега кисна пред pc-то чакайки да ми звъннат.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами още ми се спи .. стига съм повтаряла, че трябва да уча ..Искам днес да си науча, че поне да изляза .. КЕФ
![]()
Не си доспах тази сутрин, но за сметка на това събуждането ми беше изключително! Чувствах се като във филм, толкова.. прекрасно.
Него ще го видя чак след обяд, а до тогава мисля да си се глезя сама тук. Вече изгледах един филм, сега ще си пускам втори.
Супер вдъхновено ми е нещо и място не мога да си намеря.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Тъпата ми партньорка за Speaking-a не се появи, при това не се беше обадила на някого, за да предупреди! Баси шматката, честно.
Ся трябва да го правя в група от 3-ма човека, вместо в група от 2-ма, както е попринцип, което е почти сигурна прецаквация. Тъпачка.
И днес няма да излизам явно, което значи, че ще го видя другия петък. ВЪРХЪТ!
'Бах му тъпия ден.
Направо... ще си го излея на някого и пак ще има мрънкане. АПФХ?!!!
СТРАХОТНООООООООООООООООО ОООООО
В момента сме заедно в нас и ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля,че ми е добре.До края на вечерта може би ще съм в перфектно настроение.Свърших една част от задълженията ми,остана само огромното домашно по математика,английски и литература.Ох,трябва да се изсуша и да си изправя косата....
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Хм.. ми и аз не знам как се чувствам.. научих УЖ.. очаквам да открия някое друго домашно и да си фрасна главата някъде..
ух.. как искам всичките ми мечтии да станат реалостт...![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като УТЕПАНА от влак![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
като се сетя,че утре съм на училище- не много добре, и че има цели 5 дена да ходя и да търпя всеки и всичко. Уф
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
+1Първоначално написано от 4o4ina
Всичките ми приятели все на някъде или учат или пък са заети и на никой не му се излизаше на кафе, разходка и прочие ....
Цял ден тъпня в нас ...
И пак си мисля за него подяволитеПредставям си как като се видим на по кафе, ще седне до мен, ще ме целуне и ще ми каже, че е сгрешил и че иска да се съберем ... а знам, че шанса това да стане е много малък ... Деба защо си го причинявам
![]()
Леко ми е скучно, но нищо. Важното е, че имам винце цигари и тиха музика.![]()
Щастлива![]()
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
деееееееееба и кафето шибаноизгорих си езика !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
дооооста глупаво и гадноама съм доволен че Ц(*КА завършиха Х а ние победихме макар и трудно
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
подтиснато ми е, объркано ми е, утре като го видя не знам какво да му кажа, не знам как ще реагира ако му кажа, това, което трябва да му кажа, не исках да става така .......
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Щастливо ми е, та чак не ми стигат думите![]()
Денят протече доста напрегнато, но все пак хубаво. Винаги ми е хубаво с него... Да минават тия 5 дена по-бързо, че да си отделим малко време за нас си.
Винаги намира за какво да ми се сърди....ами да се сърди пък
ееее то пък бива ,бива ама това неговото е прекалено вече..
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
пфф....... току що излгедах "Сръбски филм" ..... Без коментар. Т'ва нещо наистина ме остави потресен, шокиран и дълбоко озадачен. Пф... ще ме откаже от секса тоя филм![]()
![]()
Толкова чиста мисъл не съм имала от години. Толкова добре ми тече в мозъка, направо ще експлодирам! Главата ми пулсира, цялата, толкова идеи, толкова мнения, толкова нови неща, толкова нови мисли за всички стари...Аргх, (п)объркващо е!